Hyundai демонстрира изцяло новия си и най-достъпен SUV модел Venue по

...
Hyundai демонстрира изцяло новия си и
най-достъпен SUV модел Venue по
Коментари Харесай

Автосалон Ню Йорк 2019: HYUNDAI показа VENUE

Hyundai показва напълно новия си и най-достъпен SUV модел Venue по време международното ревю в Ню Йорк, разширявайки портфолиото си до общо 7 SUV предложения.

Hyundai Venue дебютира с съвременна стилистика, свеж дизайн и богат набор технологични решения, като в това време дава обещание да се трансформира и в най-достъпната SUV кола на марката. От североамериканското подразделение на компанията разясняват, че новият модел ще се създава в Корея и ще стане притежание на потребителите през последната четвърт на тази година.

"Изцяло новото Venue може да е малко като габарити, само че е огромно по повод на практичността и персоналността ", коментират от Hyundai Motor America. "Неговият решителен и неповторим темперамент го разграничават от останалите SUV-та на пазара, като предлага неповторим базов автомобил за тези от клиентите, които търсят забавен дизайн с голямо стандартно съоръжение, технологии и системи за съгласуваност ".

Сред отличителните черти на Hyundai Venue са възможността за поръчка на двуцветно контрастно осъществяване на екстериора, 1.6-литров Gamma мотор в композиция с шестстепенна механична или IVT (Intelligent Variable Transmission) автоматизирана трансмисия, 8-инчов бордови екран с Android Auto и Apple CarPlay синхронизация за мобилен телефон, Bluetooth свързаност, система за уведомяване при опасност от удар с транспортно средство отпред, система за задържане на автомобила в пътното платно и други.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР