Хю Джакман и неговата, вече бивша, съпруга, Дебора-Лий Фърнес, винаги

...
Хю Джакман и неговата, вече бивша, съпруга, Дебора-Лий Фърнес, винаги
Коментари Харесай

Той е гей от толкова много години: Екссъпругата на Хю Джакман се шегува със слуховете за сексуалност

Хю Джакман и неговата, към този момент някогашна, брачна половинка, Дебора-Лий Фърнес, постоянно са били подготвени да опровергаят слуховете за сексуалността на Джакман през цялата му кариера. В изявление от 2013 година за австралийското " 60 минути " Джакман изрази разочарованието си от непрекъснатите спекулации.

 

Той съобщи: „ За мен това не е най-интересното нещо за един човек, по този начин или другояче. “ Фърнес, която също участва на изявлението, добави: „ Ако беше гей, добре, щеше да каже, че е гей. Досадно е, тъй като не е правилно. “

Въпреки това, в настрана изявление за Hollywood Reporter същата година, Джакман споделя, че слуховете, че е гей, са почнали да оказват въздействие върху някогашната му брачна половинка. Звездата от " Най-великият шоумен " (2017г.) разкри: " От напълно неотдавна това стартира да я нервира... Тя все ми споделя: " Голямо е. Навсякъде е! "

 

Фърнес постоянно е серпантина да влиза в интернет поради това.

 



По време на онлайн задаване на въпроси и отговори за „ Anh`s Brush With Fame “ през 2020 година, Фърнес се пошегува за бърборенето към сексуалността на Джакман. Тя иронизира: „ Той е гей от толкоз доста години. Аз също бях гей. Знаете ли, когато направих кино лентата „ Срам “, бях гей. Всички бяха шокирани, когато се ожених. “

 

След това обаче Фърнес остави шегите настрани, с цел да повтори , че непрекъснатите нападки са „ просто неверни “. Тя го съпостави с това, че някой споделя на Елтън Джон: " Той е хетеросексуален. " „ Сигурна съм, че ще се ядоса “, сподели тя тогава.

Джакман и Фърнес се срещат през 1995 година на снимачната площадка на австралийския ефирен сериал " Корели " и наподобява имат благополучен брак от близо три десетилетия. Разликата им във възрастта от 13 години постоянно е била тематика на полемика измежду обществеността, само че звездата от " Върколакът " поддържаше тезата, че той е по-зрелият във връзката.

 



Двамата оповестиха раздялата си след 27 години през септември тази година

Джакман и Фърнес взеха решение да се разделят след 27 години брак. В взаимно изказване пред People те декларират: „ Бяхме благословени да споделим съвсем три десетилетия дружно като брачен партньор и брачна половинка в прелестен, изпълнен с обич брак. Нашето пътешестване в този момент се трансформира и ние взехме решение да се разделим, с цел да преследваме нашето самостоятелно израстване. Нашето семейство е било и постоянно ще бъде наш най-голям приоритет. " Те също по този начин означиха, че чакат идната си " глава " с „ признателност, обич и добрина “ и помолиха за поверителност, до момента в който минават към тази последваща фаза.

Джакман и Фърнес се ожениха през 1996 година и имат две деца, Оскар Максимилиан Джакман, на 23 години, и Ава Елиът Джакман, на 18, които са осиновени. Въпреки раздялата им е ясно, че някогашната двойка към момента изпитва надълбоко почитание и обич един към различен.

Източник: marca.com

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР