Хю Джакман е от онези актьори, които могат да се

...
Хю Джакман е от онези актьори, които могат да се
Коментари Харесай

5 филма с Хю Джакман, които трябва да гледате

Хю Джакман е от тези артисти, които могат да се превъплътят в съвсем всичко и ще го създадат толкоз безапелационно, че най-после ще се чудим дали този човек играе, или героят му се припокрива с личността на артиста.

Австралийският артист и продуцент е роден на днешния ден преди 55 години и играе както в киното, по този начин и в театъра, по тази причина и може да се похвали с впечатляваща сбирка от награди – " Еми ", " Златен глобус ", " Сатурн ", две награди " Тони " и две награди " Сателит ", номиниран е за " Оскар " и БАФТА.

Вижте 5 незабравими функции на Хю Джакман!

Поредиците „ Х-Мен ” и „ Върколакът ” (1999 – 2017)

Поредицата за Х-Мен дава опция на Джакман да излезе от функциите си на пеещ и танцуващ сценичен актьор. Изборът да изиграе смъртоносния и заплашителен Върколак, е посрещнат с недоумение от почитателите. Но Джакман се оправя толкоз добре, че слага връх по кино появи в ролята на един и същи супергерой. Успява да развие облика на Върколака по необикновен метод и разрушава стандартите за тези филми. Нещо повече – Джакман им дава нова дълбочина и смисъл, които увличат даже киномани, които не са фенове на научната фантастика. 



Вижте още...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР