Хванаха футболист на Монтана да шофира след употреба на кокаин

...
Хванаха футболист на Монтана да шофира след употреба на кокаин
Коментари Харесай

Хванатият с кокаин футболист пред bTV: Сгреших, ще си понеса последствията

Хванаха футболист на " Монтана " да кара след приложимост на кокаин през уикенда. Договорът на 32-годишния нападател Стефан Христов с второвидизионния клуб е преустановен.

Пред bTV Христов, който се причисли към " Монтана " през лятото, съобщи подготвеност да си понесе следствията и дефинира случилото се като неточност.

Той бе безапелационен, че за първи път е използвал кокаин.

" Tова, което се случи, е неуместно. Просто неточност. Моя неточност. Грешка, за която в този момент ще си понеса следствията. ", сподели Христов.

" Имам си юрист и с него ще си забележим по какъв начин ще станат нещата. Ако не ми бъдат спрени правата, което не знам дали би се случило, от зимата за какво да не продължа да играя? ", добави нападателят.

Президентът на " Монтана " Румен Панайотов съобщи, че Христов самичък е поискал да приключи контракта си с клуба.

" Няма по какъв начин да разпознаем даден човек дали взима опиати или не взима опиати, дали пие или е пийнал... В последна сметка всеки един човек, и изключително той на тези години, би трябвало да откри метод да излезе от тази обстановка. Това е просто необяснимо... по какъв начин може един футболист да го допусне? ", чуди се Панайотов.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР