„Human Design e страшна мешавица – нещо като фюжън кухнята

...
„Human Design e страшна мешавица – нещо като фюжън кухнята
Коментари Харесай

Human Design e несериозна мешавица от астрология и мистицизъм: В. Володина - slava.bg

„ Human Design e страшна мешавица – нещо като фюжън кухнята – допустима, само че не и вкусна. Несериозно е да се забърка западна астрология и източен мистицизъм под облаците на „ пътя на откровението” и „ тайното знание”, отсича Василиса Володина, която е най-популярният астролог на Русия сега, надалеч изпреварил двамата Глоба.

„ Отдавна ни продават версията за прогнилата Европа и Светлината на Знанието от Изтока”. Всичко това, миксирано с „ врати” – „ центрове” – „ канали” – „ потоци”. Няма сериозна школа, която дава лесни пояснения, които още по-лесно, без никакво изпитание, се усвояват. Това е елементарен маркетинг и по тази причина е мода”, безапелационна е първата дама на астрологията в най-изкушената от нея страна.

„ Вие бихте ли повярвали на някого, който самичък споделя, че откакто изпаднал в упоителен махмурлук в Амстердам и траял с 8 дни от същото в Ибиса – 9 дни дрога-транс, е чул „ Гласа” и е получил „ Просветление”, „ Провидение” или както го дефинира въпросният създател Алан”, ехидничи Василиса Володина.

Алан Роберт Краковер е роден в Монреал, френскоезична Канада, на 9 април 1948 година с кариера в рекламата и маркетинга като началник на организации, след това е издател, а най-после става медиен продуцент. Междувременно се изживява и като актьор – композира и самичък свири.

На 33 напуща Канада и след пътешествие се открива като преподавател на испанския остров Ибиса

Сам споделя, че на 39 – в логиката на психиката всяка година с 9 най-после е преломна в съзнанието и подсъзнанието на индивида, както към този момент сме писали в различен лайфхак, през януари 1987 година споделя за „ извънредно мистично преживяване с Гласа – върховен разсъдък. Тази Среща съгласно него продължава 8 дни и нощи, през които получава „ трансмисия на информация” – нещото, което сега е международен шлагер като така наречен система на human design – човешки дизайн.

През 1989 година Алан, който към този момент се показва като Ра Уру Ху – основател и дипломат на Системата Human Design, още веднъж „ среща” Гласа и написва основата на платформата си за човешкия дизайн. Представя я като Отключване на кода на нашата генетика. Това пък е учредено на античната китайска Книга на измененията, за която се допуска че може да е на 3000 години. Малко е необичайно, че взема името на висшия господ на конкурентната на китайската – древноегипетската цивилизация.

Посвещава 25 години от живота си на развиването и преподаването на Системата по света. Поживява в Съединени американски щати, Германия и множеството време, както признава – на известния с нощните си клубове, тревата и купоните остров Ибиса. Там и почива през 2011 година

В България системата му нашумява през последните 2-3 години, като се употребява с доверие и интерес основно измежду интересуващите се от астрология, тъй като свързва щипки познание от нея с обикновена логика на психиката и търси в тази примес пояснения за физиология.
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР