Хулигана на британския поп, неустоим чаровник и изключителен певец -

...
Хулигана на британския поп, неустоим чаровник и изключителен певец -
Коментари Харесай

Документална поредица за Роби Уилямс по Netflix

Хулигана на английския поп, неудържим чаровник и извънреден артист - Роби Уилямс ще е основен воин на документална поредност.

Netflix обями, че е в развой на произвеждане на сериал а артиста. Асиф Кападия , който получи Оскар за кино лентата си за Ейми Уайнхаус „ Ейми ” е изпълнителен продуцент, а режисьор е носителят на БАФТА   Джо Перлман .
 4 онлайн услуги, налични за изборите 26 авг 2022 | Министерство на електронното управление публикува 4 електронни услуги за идните на 2 октомври 2022 година...
Поредицата за Роби Уилямс чакаме на екран  през 2023 година и е разказана като „ нецензурирано задълбочено проучване на артист трансформирал се в икона, който трябваше да се оправя с върховете и спадовете на това да бъде в светлината напрожекторите повече от 30 години “.
               

Проектът, съгласно обява в, ще се спре на това по какъв начин огромния медиен интерес се е отразил на актьора. Ще опише за професионалните му и персонални раздели.

 
               

Все още няма публично заглавие на  поредицата, само че тя ще включва 25-годишен архивен материал, който не е виждан до момента, плюс извънреден фрагменти предоставени от самия Роби  Уилямс.

Проектът е първи за SA Unscripted , новият лейбъл от RSA Films на   
  
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР