Хубавото на този план е, че има вече един прогнозируем

...
Хубавото на този план е, че има вече един прогнозируем
Коментари Харесай

Д-р Пламен Цеков: Хубавото на новия Covid план е, че има прогнозируемост

" Хубавото на този проект е, че има към този момент един прогнозируем порядък.  Т.е. обществото няма да бъде ненадейно, когато се каже, че от идващия ден ще се премине към съответната мярка. Това е добра крачка  обществото да е квалифицирано да приема ограниченията и да не изпада в стрес ". 

Така доктор Пламен Цеков, управител на болничното заведение в Севлиево, някогашен шеф на НЗОК и някогашен народен представител, коментира пред БНР Националния действен проект за справяне с пандемията от Covid-19, разгласен от държавното управление на Кирил Петков. 

Той заяви, че от понеделник ще разширят реанимацията в севлиевската болница, като разкриват 4 спомагателни кревати, с цел да могат да поемат възможен напън:

" Интензивните ще станат 10, другояче разполагаме с още 60 болнични кревати за пациенти с Covid зараза. Достатъчни ще са. А според от положението на пациентите, две-три отделения също ще могат да поемат заболели в неусложнено положение ".

По думите на доктор Цеков митингът против зелените документи, който се организира пред Народното събрание, е " върхът на човешката нелепост ".

Интервюто на Снежана Иванова с доктор Пламен Цеков в предаването " Хоризонт за вас " можете да чуете от звуковия файл. 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР