Хубавото на щастието е, че за него няма универсална формула,

...
Хубавото на щастието е, че за него няма универсална формула,
Коментари Харесай

Алхимия на щастието

Хубавото на щастието е, че за него няма универсална формула, само че пък сме сигурни, че една от главните му съставки е салдото. Онзи сред работата и персоналния ни свят, с цел да не създадем следващия бърнаут. Онзи сред персоналното пространство и време вкъщи и това на цялото останало семейство. Онзи, който обаче може би е най-съществен, е сред вътрешния и външния ни свят. Защото е елементарно да се крием зад подправени усмивки, зад хубави облекла и елегантен грим, с цел да прикрием отмалялост, нерешителност и неустойчивост, само че това единствено ни отдалечава от щастието. И води до блокажи. Малките крачки към постигането на този баланс в самите нас стартира с грижата за тялото, със основаването на ежедневни ритуали, със ъздаването на здравословни привички, които ще работят по едно и също време и на вътрешното ни чувство за полза и сигурност, и към външното, в което можем да разкриваме малко повече от женствеността и хубостта си. Да, знаем, че да заобичаме себе си е едно от най-трудните неща, само че всяка една стъпка към това си заслужава всяко изпитание. И това не е жертвоготовност, това е най-хубавият подарък, който можем да си дадем.

А и неслучайно хората са споделили „ здрав дух в крепко тяло “.
 И 18 авг 2022 | „ Продължаваме промяната “ ще се яви независимо на изборите на 2 октомври, оповестиха от пресцентъра на партията....
Само си припомнете какво наслаждение изпитвате от мирис, който харесвате, какъв брой прелестно е да усещате кожата си нежна и гладка, какъв брой тонизирани се чувствате след спорт, колкото релаксирани след масаж. Това са дребните неща, които ни припомнят, че най-хубавата връзка, която можем да имаме, е тази със самите себе си. Дори и в „ Сексът и градът “ сме го чували нееднократно, нали? Още едни момичешки урок от обичаната ни Кари Брадшоу.

„ Няма по-добро лекуване за хубостта от щастието “ , пък са думи на визионера Идили Лизкано, който през 1984 година основава Alqvimia - идея за холистична натурална козметика, основана на биологична химия и най-чисти етерични масла. След триумфи по разнообразни точки по света, неотдавна и в България можем да се насладим на козметиката на марката. Свежестта на 100% естествените съставки, дружно с преодоляването на формулите, замислени по достоверен и античен метод, трансформират техните масла, балсами и лечебни артикули в невероятни творения с богати текстури и пристрастяващи аромати. Всеки един артикул е основан постепенно, на ръка и със особено подбрани съставки от разнообразни краища по света, в това число и българска роза (но за нея след малко).



Alqvimia оферират освен богат набор от козметични артикули, само че дават и персонализирани прекарвания с изящни ритуали, с цел да подсигуряват, че кожата ни наподобява здрава, подхранена, регенерирана и с хубав натурален искра. Алхимията на марката е основана на ароматерапията, която знаем какъв брой може да помогне на прочувствените ни положения, без даже да го осъзнаваме. Затова Alqvimia незабелязано ни води към онази същинска промяна, от която имаме потребност, с цел да бъдем щастливи.

За да открием нашата алхимия на щастието.

И защото още в самото начало си говорихме за увереността, няма по какъв начин да не обърнем особено внимание на маслото за тяло Sensuality Body Nectar Woman от серията Sensuality & Femininity, в което един от основните герои е точно българската роза. То оставя кожата кадифена, подхранена и с обаятелен мирис. Комбинацията от аромати в него акцентира женствеността и чувствеността и способства за салдото на женската сила, тъй че да се усещаме по-сигурни и прочувствено постоянни. Това масло може да се употребява единствено като парфюм, нанасяно на избрани места по тялото, само че и като ежедневна грижа за тялото.



Няма по какъв начин да не посегнем и към Intensive Rejuvenating Body Oil от серията артикули, основани по античната традиция на спагирика (изучаването на растенията за медицински цели). За изработването им се вземат поради енергийни и астрологични фактори. Специално това масло е уместно за зряла кожа, тъй като покачва клетъчната регенерация, оставяйки я по-млада и гладка. To е основано по антични алхимични техники за накисване на смоли, сандалово дърво, смирна, тамян и бенджуи, при специфични условия за светлина и температура. Разбира се, при него също са употребявани чисти етерични масла за реализиране на сетивен, другоземен мирис, който ускорява силата на дейните съставки за очевидно по-красива кожа. И това е единствено една от дребна част от алхимията на Alqvimia , от алхимията на хубостта, с която ние към този момент вършим стъпки към по-добрата версия на себе си.



С поддръжката на Alqvimia

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР