Хубаво е, когато можем да получим съвет от звездите. Те

...
Хубаво е, когато можем да получим съвет от звездите. Те
Коментари Харесай

Съвет за всяка зодия за днес – 19 февруари

Хубаво е, когато можем да получим съвет от звездите. Те в никакъв случай няма да ни подведат с това, което ни нашепват. Умеят да ни защищават от неприятностите и да концентрират вниманието ни върху значимите неща.
Ето какви препоръки споделят за всеки от зодиакалните знаци:
Овен
В любовните връзки ще чувствате известна липса. Ще изпитвате нужда да преживеете нещо бурно и разтърсващо. Много евентуално е да се наложи да пътувате и да поддържате връзка с чужденци. Днес се чака да похарчите не дребна сума пари.
Телец
Днес ще се чувствате извънредно удобно и ще желаете непрекъснато да поддържате връзка с хората към себе си. Това възприятие няма да ви напусне през целия ден. Ще предпочетете на първо време да приключите с домашните си отговорности и едвам по-късно, в случай че ви остане време, да се отдадете на купони и забавление.
Близнаци
В петък ще чувствате нужда да се усамотите или да прекарате времето си в компанията на обичания човек. Подгответе се да ви е мъчно с финансите през идващите няколко дни. Бъдете рационални и не се поддавайте на лъжливи предложения.
Рак
Имате предпочитание да подарите на обичаните си хора всичко това, което заслужават. Ако ви следва да взимате значими решения, свързани със фамилията, мислете доста добре, тъй че да не допускате непоправими неточности.
Лъв
Днес ще се чувствате извънредно тъжни за отминалата обич. Сами ще създавате трагични подиуми, в които основното настоящо лице ще бъдете вие. Може би имате потребност от отмора. Отделете си време, в което да релаксирате пълноценно.
Дева
По-възрастните представители на зодиака ще се усещат измъчени от мемоари и действия, които са останали в предишното. Ще се чувствате притиснати от финансите си. Не бива да се тревожите, защото в края на месеца нещата ще се подредят и всичко ще си пристигна на мястото.

Везни
Бъдете сдържани през целия ден. Твърде евентуално е да попаднете в куп обстановки, в които да усещате напрежение и да не се чувствате на мястото си. В края на деня си отделете няколко часа, в които да останете уединено със себе си и да си починете пълноценно.
Скорпион
Не се раздавайте прекалено много за обичания човек, тъй като е доста евентуално скоро нещата да се провалят и да се разочаровате от постъпките му. Бъдете рационални. Ако следва да взимате значими решения, премисляйте ги деликатно.
Стрелец
Днес сте в търсене на любовен сътрудник. Разположението на звездите не благоприятстват почивки и други пътувания. Ако ви се постанова да спасите бюджета си, не се бавете с взимането на незабавни ограничения.

Козирог
В петък ще се чувствате конфликтно настроени. Непрестанно ще влизате в пререкания с членове от фамилията си. Днес ще предпочитате да сте измежду дребни компании, а не шумни и многочислени. Ще бъдете много интровертни.
Водолей
Дребни отговорности могат да повлияят не малко на настроението ви. Ще желаете да подновите остаряла любовна връзка, само че помислете добре дали това в действителност си коства.
Риби
Днес сте креативен и полово дейни. Изпитвате предпочитание да създадете нещо красиво и величествено. Ще желаете да раздавате обич, само че внимавайте доста с кой се срещате и с кой разговаряте. Бъдете сдържани, с цел да не си изпатите.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР