Хубаво е, когато има кой да ни съветва и напътства.

...
Хубаво е, когато има кой да ни съветва и напътства.
Коментари Харесай

Съвет за всяка зодия за днес – 24 февруари

Хубаво е, когато има кой да ни поучава и направлява. Когато звездите ни нашепват и сме уверени, че техните думи са най-правилни.
Днес сме подготвили препоръки за всяка една зодия. Ето ги и тях:
Овен
Днес ще изпитвате увлечение към срещуположния пол и ще бъдете извънредно дейни. Внимавайте, защото това може да докара до загадка връзка. Не забравяйте за остарял родственик, тъй като точно той би могъл да ви окаже поддръжка в сложен за вас миг.
Телец
В сряда ще се чувствате безпределно разочаровани от обичания си човек. Дори е допустимо да усетите цялостно обезсърчение. Ще се опитате да убедите всеки в своята справедливост. Бъдете мъдри и контролирайте импулсите си.
Близнаци
Днес няма да сте в изключително положително въодушевление. За да се справите с всяка една компликация, която животът ви е подготвил, би трябвало наложително да си изградите метафизичен мироглед. Ще се изненадате като разберете, че същинските ви другари не са чак толкоз доста, колкото сте считали.
Рак
Днес сте на сантиментална вълна. Усещате, че имате потребност от повече развлечения и занимания. Ще изпитате съществено увлечение към театри, кино и различен тип занимания. Постарайте се на децата вкъщи да не им е скучно.
Лъв
Предпочитате да запазите мислите и възприятията за вас самите. Творчески настроени сте и ще желаете да се занимавате с нещо, което ви носи същинско задоволство. Не пилейте финансите си неконтролируемо, тъй като това може да ви изиграе неприятна смешка.
Дева
Научете се да цените актуалните моменти и да им се радвате по отговарящ метод. Не искайте прекалено много от живота, тъй като стремежът към съвършенство може само да ви накара да се чувствате незадоволително узрели.
Везни
Онези, които са се отдали на творчество, сигурно ще имат триумф в новите си инициативи. Твърде евентуално е да усетите ревнивост и тя да бъде в действителност основателна. Внимавайте да не разрушите всичко, което досега сте градили.
Скорпион
Мъжете Скорпиони в сряда ще се усещат по един доста чудноват метод. Решили са да се потвърдят пред обществото, само че не са задоволително уверени в себе си. Бъдете откровени, когато поддържате връзка с хората. Не си позволявайте да прекрачвате рамките на естественото.

Стрелец
Днес е евентуално да съсипете връзки, построени с в действителност доста труд. Не се отчайвайте, тъй като това е за ваше положително. Бъдете внимателни и не се доверявайте на хората, без да има основателна причина за това.
Козирог
В сряда няма да се чувствате до толкоз самоуверени, че да имате надзор над протичащото се. Ще се опитате да доминирате в любовните взаимоотношения, само че не е несъмнено дали това е верният метод.
 Съвет за всяка зодия за през днешния ден – 23 февруари Съвет за всяка зодия за през днешния ден – 23 февруари
Съветите са нещо извънредно скъпо. Ако имаме положителни съветници, то нещата ще се случват повече от безпрепятствено и безпроблемно. Днес сме подг...

Водолей
Звездите са на ваша страна, приказваме ли за пътешествия, пътувания или просто елементарна разходка. Днес е подобаващият миг, в който да запретнете високо ръкави и да отметнете всички тези задължения, които сте оставали настрани през последно време.
Риби
Това е един от дребното дни в живота на Рибите, в които не се опасяват от неуспехи в любовта. Те ще се усещат дръзки и с лекост ще показват изострен разум и превъзходство!

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР