Хубава храна, заслужен отдих и качествена козметика – какво повече

...
Хубава храна, заслужен отдих и качествена козметика – какво повече
Коментари Харесай

Слънцезащита с кауза и кои са задължителните продукти за летния багаж?

Хубава храна, подобаващ отдих и качествена козметика – какво повече му би трябвало на човек? Но преди да се стигне до този миг, първо би трябвало да стегнем багажа. Направихме селекция от артикули, които освен ще ви свършат чудесна работа на морето или в планината, а и по-късно.

Ако и вие като нас обичате качествени артикули на преференциални цени и честичко дебнете за предложения, ще ви споделим, че dm са помислили за това! Шопингът би трябвало да е прелестно преживяване, а не спомагателен стрес, с цел да не се постанова да помните кой артикул докога е понижен и да се притеснявате, че няма да ви остане време да пазарувате. Концепцията „ Трайно изгоднo “ подсигурява, че особено обозначените посредством етикета на рафта артикули няма да нарастват минимум четири месеца от посочената дата. По този метод ще спестите нерви, време и средства, тъй че потегляме с шопинг листата към обичания dm и да забележим какво ще прибавим в кошницата.

 а dm

Всички знаем какъв брой е значимо кожата да е хидратирана. И не мислете, че в случай че имате склонна към омазняване кожа, през лятото не трябва да я подхранвате – в противен случай! Просто деликатно изберете подобаващия артикул за вашата кожа. Изпробвайте серума за лице на Baleа, който като се изключи че има супер комфортна и спестовна опаковка, е и с доста лека текстура, което го прави съвършен сателит на вашата отмора. Серумът попива бързо и е добра основа за грим, когато излизате вечер на разходка. Може да го ползвате през всеки сезон, като по време на по-студените месеци би трябвало да дообогатявате рутината си с по-интензивен овлажняващ крем. Серумът ревитализира кожата, понижава фините бръчици и прикрива изтощения тип. Комплексът с съсредоточена дейна съставна част с хиалуронова киселина освен хидратира, само че и усъвършенства водните ресурси на кожата за дълго време, като в същото време укрепва защитната функционалност на кожата. Витамин Е, в състава на серума, защищава от свободните радикали, които са виновни за преждевременното стареене на кожата.

 а dm

Нежната кожа на устните също се нуждае от спомагателна хидратация, изключително когато сме били през целия ден на открито. Също и след продължителното носене на маска, балсамът е идеалното решение. Избрахме да прибавим към летния багаж един артикул на сертифицираната натурална козметика аlverde. Балсамчето е сладко, с гальовен плодов мирис на любеница, а формулата му е обогатена с масла от бадем и жожоба. През лятото магнетичният цвят на любеница ще притегли всички погледи върху устните ви, които с изключение на сочни, ще останат и копринено меки, с помощта на Витамин Е. Въпреки летния си мирис, балсамът може да употребявате и през зимата. Това е артикул, който наложително би трябвало да имате в дамската си чанта.

 a dm

Разбира се, няма по какъв начин да приказваме за летни артикули, без да включим в нашия лист и слънцезащитата. Добре е обаче да я употребявате освен на плажа или в планината, и освен през лятото. Слънцезащитният крем SUNDANCE с SPF 50 е изключително подобаващ за лице, шия и деколте. Широкоспектърен е – т.е. обезпечава ефикасна UVA/UVB/IR-A отбрана незабавно след нанасяне. Формулата е водоустойчива и защищава кожата от изгаряния, пигментни петна и слънчево стареене. Освен това SUNDANCE със SPF 50, 200 мл се грижи за кожата, като я хидратира и омекотява.

 а dm

Препоръчваме ви постоянно след излагане на слънце да употребявате и артикул, който да успокои и хидратира кожата, както и да резервира бленувания загар за по-дълго време. Такъв е и да вземем за пример лосионът за след слънце на SUNDANCE - той пази кожата след слънчеви бани, а с помощта на пантенола в състава му, поддържа нейната разтегливост, оставяйки я кадифено мека и с еднакъв загар.

Ако за лятната си отмора сте се спрели на артикули от SUNDANCE, като се изключи че избирате качествена грижа за кожата, вие допринасяте към една обществена идея. Чрез продажбите на слънцезащитните артикули SUNDANCE за пета поредна година dm поддържа активността на фондация. За интервала сред 1-ви юни и 31-ви август при закупуване на слънцезащитен артикул в dm с марка SUNDANCE, 10 стотинки се отделят за фондацията, като през 2020 година събраната сума от дарителската самодейност беше 7000 лв.. Тази година със събраните средства 30 деца със Синдром на Даун от осем града в България ще вземат участие в план по приспособено плуване.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР