Huawei P20 ще пропусне Mobile World Congress, но китайската компания

...
Huawei P20 ще пропусне Mobile World Congress, но китайската компания
Коментари Харесай

Huawei P20 в реални снимки не оставя нищо скрито

Huawei P20 ще пропусне Mobile World Congress , само че китайската компания към този момент удостовери, че ще го анонсира публично на 27 март.

Както може да се чака обаче, в последно време в интернет се появиха много изображения на флагмана и в този момент уеб сайтът Android Authority се е добрал до няколко действителни фотоси.



Те разкриват цялата визия на апарата, само че е забавно, че става въпрос за ранен първообраз и като такова, устройството не включва тройната задна камера, която се чака Huawei P20 да предложи. Прототипът няма и физически бутон за контролиране на звука, който е сменен от тъч знаци, сложени над бутона за стартиране. Усилването и намаляването на звука става с плъзгане на пръста нагоре и надолу.



Като първообраз, моделът има две задни камери, което задочно удостоверява слуха, че Huawei ще предложи две версии на P20 – общоприет модел и Pro/Plus версия, която ще има тройната настройка.



Накрая, Huawei P20 идва с USB Type-C порт, само че не и с 3.5-милиметров аудио жак. В долната му част виждаме двойни колонки, въпреки това да се нуждае от удостоверение, защото решетките се виждат, само че функционалността зад тях не е конкретизирана.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР