Хрумвало ли ви е някога, че кока – колата, освен

...
Хрумвало ли ви е някога, че кока – колата, освен
Коментари Харесай

Как тази газирана напитка прогони вредителите от градината?

Хрумвало ли ви е в миналото, че кока – колата, с изключение на обичана напитка за дребни и огромни, е извънредно добър асистент в градината? Тази газирана течност е способна да направи чудеса с вашите растения, предпазвайки ги от вредителите.

Как да защитим растенията с кока – кола?
 Сложете няколко ореха в дрешника и там НИКОГА няма да се появят молци Сложете няколко ореха в дрешника и там НИКОГА няма да се появят молци
Кой не обича аромата на орехи? Силно се съмняваме някой да даде негативен отговор, с изключение на всички тези инсекти – вредители, кои...

Ето това сигурно ще ви е доста потребно като информация. Истината е, че не се постанова да вършиме кой знае какво, в случай че желаете да предпазите растенията от листни въшки. Единственото, изискващо се от вас, е да си набавите една бутилка от газираната напитка.

Разклатете добре бутилката, след което освободете мехурчетата. Към течността прибавете течен сапун и пресипете в различен съд с разпръсквач. Желателно е растенията да се пръскат на всеки две седмици, с цел да бъдат прогонени листните въшки. Ефектът от кока – колата е изумителен.

Как да прогоним мравките и охлювите?

Тук още веднъж на помощ идва газираната течност, която изрично ще ви остави безмълвни. Тя е извънредно надеждно оръжие, когато става въпрос за мравки в градината.
 Ето ТОВА ще ви подсигурява победа в битката с поповите свине Ето ТОВА ще ви подсигурява победа в битката с поповите свине
Поповите свине са измежду най-омразните вредите в градината, защото те съумяват да нанесат не малко провали. Едва ли има градинар, ко...

Ако страдате от нашествията на мравки и охлюви, направете следното. Вземете 2 – 3 купи и ги напълнете с кока – кола. Оставете ги на основни места в градината и след малко време вредителите ще попаднат в клопката, който сте им спретнали.

Захарта в газираната напитка ги притегля, а фосфорната киселина ги убива.

Това е един от най-лесните способи да се отървете от неприятелите и да осигурите добра среда за развиване на вашите зеленчуци.

Купете бутилка кока – кола и решете проблемите си. С половината количество можете да се възнаградите и охладите, а с останалата да елиминирате неприятелите.

Още от ПОЛЕЗНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР