Християн Пендиков, който беше пребит в началото на януари в

...
Християн Пендиков, който беше пребит в началото на януари в
Коментари Харесай

Пендиков продължава да получава заплахи

Християн Пендиков, който беше пребит при започване на януари в Охрид, съгласно прокуратурата от ненавист, съобщи, че продължава да се усеща заплашен и да получава закани през обществените мрежи и приложенията, за което са подадени сигнали в полицията в Северна Македония.

На въпрос по какъв начин престоява в Северна Македония Пендиков отговори, че престоят му е естествен и се надява идващия път да " не ни убият ".

" Надявам се да стартираме да мислим по-отворено и да не се пребиваме поради нечие национално възприятие. Надявам се този случай да не се повтори за никого, тъй като не е добре никой да бъде обичай или унижаван поради неговото национално възприятие ", сподели Пендиков. 

Той посочи, че е викан за различаване на втория обвинен за побоя над него, само че обвиненият Б.А. не се е явил на това различаване.

В Охрид през днешния ден по искане на юриста на обвинения за побоя над Пендиков Илия Спасески делото беше отсрочено за повторно. Следващото съвещание ще бъде на 21 септември, предава Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР