Хоум офис, сняг, частичен лодкаун... Да, нямам много поводи за

...
Хоум офис, сняг, частичен лодкаун... Да, нямам много поводи за
Коментари Харесай

Смарт очилата – много повече от моден аксесоар

Хоум офис, сняг, непълен лодкаун... Да, нямам доста мотиви за излизане в последно време, само че пък имам куче, което се нуждае от ежедневна разходка. Ходенето на пазар пък се трансформира в мотив да извадя най-новото палто, което си купих, и да нося тези обичани пуловери, които вкъщи остават подценени за сметка на обемните суитшърти. Нещата, с които обаче в никакъв случай не се деля на открито, са очилата, тъй като очите ми са светли и изключително при сняг стават още по-чувствителни към дневната светлина, както и слушалките, тъй като обичам да чувам музика, до момента в който се разхождам, особено в случай че би трябвало да пътувам в метрото.

Точно по тази причина с неспокойствие хванах в ръцете си смарт очилата HUAWEI × GENTLE MONSTER Eyewear II и още когато ги видях, знаех, че ще подхождат на лицето ми поради класическата им унисекс форма. Красивият дизайн е резултат от съдействието на Huawei с стилния бранд Gentle Monster, a стъклата са не по-малко качествени, тъй като са Zeiss. Да, елементарно мога да ги съчетавам както с по-елегантен тоалет, по този начин и с обичаните си дънки и кецове.



Това, с което се отличават обаче, е висококачественото аудио устройство, през което мога да чувам музика и да одобрявам позвънявания от телефона си. Сега няма потребност непрестанно да дълбая из чанти и джобове къде за следващ път съм зарязала слушалките си, а ще си чувам Florence and The Machine и Били Айлиш само и единствено с помощта на тези елегантни очила.

Звукът е необикновен, тъй като се предава непосредствено в ухото от ориентирани високоговорители в лявата и дясната рамка, което дейно понижава вероятността да бъде чут от хората към мен, с цел да ми достави същинско стерео преживяване. Едно превъртане на пръста по самата рамка пък е задоволително да сменя песента или да натисна зелената слушалка, без да се постанова да изваждам телефона си. Нещо, което ги прави извънредно комфортни, в случай че спортувате на открито.



Трябва да кажа, че смарт очилата са доста леки, тъй като рамките са направени от титаниев полимер за по-ниска компактност и по-малко тегло. Титаний е употребен и в материала, от който са направени сгъвките сред рамките и рамената на очилата, за да се обезпечи оптималната разтегливост и да се избегне напрежението в слепоочието при дълготрайно носене.

В момента, в който ги смъква, музиката стопира и продължава тогава, когато ги сложа още веднъж, а връзката със смарт телефона става незабавно след включване на Bluetooth-а. Не по-малко преимущество е, че очилата могат да възпроизвеждат музика до 5 часа или гласови позвънявания до 3.5 часа без спиране и само с едно зареждане, а то става посредством самия  калъф. Той поддържа NFC безконтактна технология за бързо зареждане и е задоволително да го свържа към зареждането посредством USB-C кабел и да слага очилата вътре в него. След това са подготвени да ми служат правилно още няколко часа, с цел да ме карат да танцувам по улиците, безусловно.



С поддръжката на Huawei

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР