Хотелска камера е заснела фриволното поведение на Джени Суши по

...
Хотелска камера е заснела фриволното поведение на Джени Суши по
Коментари Харесай

Хотелска камера разкрива подвизите на Джени Суши

Хотелска камера е снимала фриволното държание на Джени Суши по време на купона след успеха на Кубрат Пулев над Богдан Дину. Това разкриха двама източници, осведомени със събраните доказателства по случая, написа в. "България през днешния ден ".

Дженифър Равело, както е същинското име на журналистката, беше целуната по устата от Кобрата. Кадрите станаха най-популярното видео в Съединени американски щати през последния месец. Те са гледани от милиони консуматори и станаха причина за краткотрайното заледяване на боксовия лиценз на българина.

Адвокатите на Пулев към този момент са се заели да градят отбраната. 37-годишният софиянец ще се яви пред Атлетическата комисия на щата Калифорния на 14 май, с цел да опише своята версия за случилото се. Там ще бъде и Джени Суши, която е представлявана от юридическата акула Глория Олред.

Защитата на Пулев има доста солидни доказателства, с които ще си проличи фриволното държание на Сушито по време на празненството. В общественото пространство към този момент изтече един клип. В него се вижда по какъв начин Джени Суши танцува в скута на бабанка от компанията на Кубрат. Много по-пълна картина дава видеонаблюдението в лобито на хотела. Юристите на кобрата не издават какво тъкмо е записало, с цел да изненадат Суши.

Братът на Тервел загатна в изявление за предаването „ Код Спорт “, че фрагментите ще разбият версията на американката за полово посягане.

„ Доколкото знам, нашият юрист в Съединени американски щати е взел записи от камерите от последвалото празненство след мача – на лобито в хотела, където седяхме и слушахме музика – разкри Тервел Пулев. – Ще се види нейното държание. Това, на което ние сме очевидци с Кубрат и цялата компания. Бяхме 14-15 индивида. Не съм обезпокоен. Не мисля, че арбитър, даже и жена да бъде, ще утвърди това държание и ще одобри, че Джени е полово насилена с тази целувка, в случай че участва в компанията и продължава да се натиска на разнообразни членове от нея “.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР