Хотелите засилват конкуренцията за контрол на резервациите на своите клиенти.

...
Хотелите засилват конкуренцията за контрол на резервациите на своите клиенти.
Коментари Харесай

Revolut започва да се конкурира с Booking за туристически резервации

Хотелите ускоряват конкуренцията за надзор на резервациите на своите клиенти. Ако платформи като Booking или Expedia към този момент управляват съвсем две от всеки три договора в мрежата, останалият % от пая може да намалее с нахлуването на Revolut, финтех с повече от 16 милиона клиенти по целия свят, като конкуренция в хотелските резервации посредством услугата Estancias след премиерата си в Обединеното кралство през юли.

Услугата на Revolut - Estancias ще бъде новият инструмент за резервация на квартири, наличен за всички клиенти на Revolut във всеки проект, чиято съществена цел е да сътвори единна платформа за всичко, обвързвано с пари, предава . 

Информацията, налична в платформата за нейните клиенти, разкрива, че през 2019 година, последната година преди коронавирусната рецесия, клиентите на Revolut в Испания са похарчили приблизително към 265 евро за настаняване, 173 евро за полети и 687 евро за престоя им в чужбина. Това не е пренебрежимо дребна цифра спрямо настоящия брой клиенти.

Estancias позволява на клиентите да резервират настаняването си на същото място, където ръководят финансите си и главната премия за клиентите няма да бъде премахването на таксите за резервация, а опцията да получат незабавно до 10% от парите в брой назад, спестявайки приблизително 55 евро на клиент на година.

" Знаем, че хората са подготвени да заминат в чужбина допустимо най-скоро. Изградихме Estancias, с цел да улесним намирането на съвършеното бягство ", разяснява Марсел Никай, начин на живот директор в Revolut. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР