Хотелите HVD Clubhotel Miramar и HVD Club Bor са сред

...
Хотелите HVD Clubhotel Miramar и HVD Club Bor са сред
Коментари Харесай

Хотелите HVD Clubhotel Miramar и HVD Club Bor с отличия за най-добри хотели в България

Хотелите HVD Clubhotel Miramar и HVD Club Bor са измежду 100-те хотела, постигнали най-голям показател HotScore през миналата година и включени в рейтинга TOP 100 Best Hotels in Bulgaria за 2023. Те бяха отличени на специфична церемония гала, която се състоя в Централния боен клуб в София. 

Перлата на Обзор – HVD Clubhotel Miramar - предлага неповторима панорама и всички улеснения, нужни за пълностоен морски отдих на една от най-хубавите плажни линии на българското Черноморие. Хотелът разполага с басейн, детска площадка и ресторант, съчетаващ качествена храна и релаксираща атмосфера за оптимално отделяне от забързаното всекидневие.



HVD Club Bor е един от хотелите в Слънчев бряг, чиито допир до морето прелива в неповторим личен парк с уютна зеленина. Хотелът предлага спокойна и изискана атмосфера за отмора на фамилии с деца, двойки, които търсят сантиментални преживявания, посетители, които държат на пълноценната си и съвършено осъществена годишна почивка. 



Брандът HVD развива в България още петзвездния хотел HVD Reina del Mar в Обзор, който се нарежда в най-високия клас на лятната туристическа услуга, хотела HVD Viva Club в Златни пясъци, който е съвършен за морски релакс в уютна атмосфера, както и в Германия - HVD Grand Hotel Suhl, който предлага зимно преживяване от висок клас измежду магичната природа на Тюрингската гора.

„ Хотелският бизнес е един от дребното, в които качеството на услугата може да бъде точно измерено. Гордеем се с обстоятелството, че нашите хотели - HVD Clubhotel Miramar и HVD Club Bor и  - са част от влиятелната ранглиста като TOP 100 Best Hotels in Bulgaria 2023 и това е реалност, с помощта на оценката на нашите посетители. Ще продължим да работим още по-мотивирано за даване на най-хубавото ваканционно преживяване на клиентите, които избират да се доверят на нашата експертиза “, споделя Жулиета Христова, общоприет управител на веригата HVD хотели, която персонално участва на церемонията.

Целта на показателя HotScore е да бъдат оценени обективно всички хотели в страната и по-късно да бъдат разпространявани тези, които дават потребителско преживяване на най-високо равнище. Обективен аршин за това са оценките и отзивите, които гостите на хотелите оставят в най-популярните платформи за резервации като Booking, Гугъл, Tripadvisor, Expedia и други. Изследването обгръща интервала декември 2022 година – декември 2023 година и в него са включени хотели, които разполагат с 20 и повече стаи и категоризация три, четири и пет звезди – общо над 1200 хотела от цяла България.

Анализът сочи, че общият брой потребителски оценки през 2023 година нараства с към 15% по отношение на предходната година, което, дружно с растежа на среднопретегления HotScore, е доказателство, че качеството на хотелските услуги в България като цяло отбелязва усъвършенстване.  

Последвайте канала на

(платено съобщение)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР