Хотел в китайския град Шънчжън опроверга медийна публикация, според която

...
Хотел в китайския град Шънчжън опроверга медийна публикация, според която
Коментари Харесай

Китайският хотел опроверга информацията, че таксува по-скъпо американските си гости

Хотел в китайския град Шънчжън опроверга медийна обява, съгласно която ще желае от американските си посетители с 25 % повече на фона на комерсиалната война сред Вашингтон и Пекин, осведоми Ройтерс.

Трима чиновници на хотела, поискали анонимност, въпреки всичко потвърдиха, че до вчерашния ден в хотела е имало предизвестие за дискриминационна ценова политика, само че по-късно е било анулирано.

Китайски таблоид, издаван от официоза " Женмин жибао ", заяви по-рано, че Modern Classic Hotel Group е предизвестил гостите си за спомагателните такси за американски жители.

Изданието цитира представител на хотела с фамилия Ян, съгласно който предизвестието е било сложено предишния петък.

" Нямаме концепция от кое място се е появила тази вест. Телефонът ми звъни през целия ден ", съобщи Бай Лулу, началник на администрацията в хотела.

" Отнасяме се към гостите си по идентичен метод. Не вземаме от един тип посетители повече, в сравнение с от различен ", сподели той.

Според различен член на личния състав, поискал анонимност обаче, в хотела в действителност е имало предизвестия, че американците ще бъдат таксувани по-скъпо.

" Вчера в ресторанта имаше публикация, че американците ще бъдат таксувани с спомагателни 25 %. Направихме фотоси ", твърди той.

Съединени американски щати и Китай си постановиха взаимно мита от 25 % върху импорт на стойност 34 милиарда $, които влязоха в действие на 6 юли. Тази седмица Вашингтон показа нови проекти за мита от 10 % върху китайски импорт за 200 милиарда $ от септември.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР