Хоспитализациите за хранителни разстройства сред младите мъже са скочили с

...
Хоспитализациите за хранителни разстройства сред младите мъже са скочили с
Коментари Харесай

Хоспитализациите за хранителни разстройства при млади мъже са скочили с 416% за близо 2 десетилетия: доклад

Хоспитализациите за хранителни разстройства измежду младите мъже са скочили с 416% за 17 години в Онтарио, откри изследване, оповестено в понеделник.

< img src= " https://d21y75miwcfqoq.cloudfront.net/70c8fc80 " alt= " " style= " position:absolute;width:1px;height:1px " referrerpolicy= " no-referrer-when-downgrade " >

Проучването, оповестено в Jama Network Open от болничното заведение за заболели деца в Торонто и Института за клинични оценъчни науки (ICES), откри, че от 2002 година до 2019 година е налице непропорционално нарастване на хоспитализациите за педиатрични хранителни разстройства измежду мъже и млади юноши.

„ Хоспитализацията е нашият най-интензивен тип грижа за хранителни разстройства “, изясни водещият създател доктор Сара Смит, детски и младежки психиатър, който съветва програмата за хранителни разстройства в SickKids.

„ И резервираме го за младежи, които са прекомерно зле, с цел да бъдат лекувани в други условия. Те постоянно са медицински нестабилни, което може да бъде индикирано от доста ниска с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР