ХОРОСКОПИзточник: Lamqta.comОвен През този ден звездите препоръчват да получите пълно

...
ХОРОСКОПИзточник: Lamqta.comОвен През този ден звездите препоръчват да получите пълно
Коментари Харесай

Дневен хороскоп: Тежък разговор с любимия човек за една от зодиите. Промяна в живота на друга

ХОРОСКОП

Източник: Lamqta.com

Овен
През този ден звездите предлагат да получите цялостно наслаждение от живота, да се отпуснете и просто да плувате по течението. То ще Ви отнесе в вярното направление. Много е значимо това течение да изнесе на същото място и Вашия обичан човек, тъй като ще е обидно да се окажете на разнообразни крайбрежия на една и съща река, и то – по непозната воля. 

 
Телец
Няма да навредят на общуването Ви с Вашия обичан човек през този ден малко лукавство и лукавщина. Ако бъдете прекомерно бели и пухкави, няма да му е забавно да поддържа връзка с Вас и може да избра нечия друга компания, вместо Вашата. Ама това надали Ви би трябвало...

Близнаци
Днес ужасно ще Ви се желае, да стнете някой различен, само че единствено не себе си.Много усърдно ще имитирате воин от Ваш обичан филм или книга. Какво пък - това е похвално решение и дори е потребно за развиване на личната персона, само че не би трябвало да забравяте, че Вашия обичан човек обича точно Вас, а не облика, който по незнайни аргументи сте решили да си наложите.

Рак
Днес диалогът с Вашия обичан човек може да се окаже доста тежък и няма да донесе наслаждение нито на Вас, нито на него.. Само че той е просто нужен, с цел да можете да приключите с всичко. А и да стигнете до едно значимо и преференциално решение. Бъдете търпеливи и мъжествени.

Лъв
Струва Ви се, че сте човек от друго измерение. Не разбирате, по какъв начин хората могат да постъпват по подобен метод и по какъв начин могат да мислят с сходни категории. Мълчаливото Ви неспокойствие ще засегне и Вашия обичан човек. Затова връзките ви през днешния ден умерено може да бъдат наречени безмълвно неразбирателство.

Дева
В утринните часове неопределеността на обстановката може да Ви подейства много на нервите(особено в случай че рождената Ви дата е през август). През деня ще се появи опция да изясните интересуващите Ви въпроси и да оправите връзките с родителите си или с други, значими за Вас хора. Замисляйки това или това начинание, даже то да е дребно, обезателно помислете за своето финансово положение. Ако макар здравия разсъдък започнете да се стремите към невъзможното, времето и силите Ви ще бъдат на вятъра похабени.

Везни
Неочаквано ще разберете, какво би трябвало да извършите, с цел да измененията своя живот към по-добро. Крачката би трябвало да е доста смела и нееднозначна, само че Вие сте изцяло подготвени за нея, и по тази причина няма смисъл да губите време. Неочаквано ще се появят съдружници, помощници и съидейници, с които ще Ви бъде доста прелестно да имате работа, а връзките, наскоро почнали като настоятелен, ще преминат в неофициално другарски. Самите Вие не си губите главата, а и можете да очаровате съвсем всекиго.

Скорпион
Днес ще разберете, че не можете да изисквате от своя обичан човек това, което нормално изисквате от всички представители на противоположния пол. Дали в действителност всичко е по този начин хубаво? Не си ли надявате розови очила, които за момент могат да се разбият?...

Стрелец
Бъдете деликатни! В този ден конкурентната битка ще се обостри, а Вашите неотдавнашни съдружници ненадейно може да се окажат от другата страна на барикадата. Желателно е да разчитате единствено на своите сили, изключително в случай че става дума за решение на значими въпрои, свързани с дълготрайно обмисляне. Настроени сте за другарство и по тази причина денят ще бъде великодушен на контакти и забавни срещи. Помнете, че на запознанствата от през днешния ден не би трябвало да се отдава голамо значение - те са мимолетни, колкото и да са приятни.

Козирог
На Вашия обичан през днешния ден ще се коства, че не е заслужен да бъде паралелно с Вас. Вашата цел би трябвало да е, да го убедите в противоположното, в случай че, несъмнено, желаете да продължавате връзките си с него. От степента на Вашата меродавност ще зависи блясъка на неговите очи.

Водолей
Имате един ден, подобаващ за флирт благодарение на електронни помощници: мобилен телефон, Интернет и дори микрофон, в случай че съумеете да измислите, по какъв начин да ги употребявате за сходни цели. Днес техниката ще е най-хубавият асистент и другар, по пътя на персоналното благополучие.

Риби
Ясно е, че Ви върви в работата, само че, за жалост, не Ви върви в любовта. Затова през този ден може да планирате професионални договаряния, само че сантименталните срещи е по-добре да отложите. Не би трябвало да бързате с признанията: доста огромна е вероятността, да бъдете разбрани погрешно. Умението да запазите релативно успокоение, когато към Вас бушуват стихии от различия и разногласия, става Ваше предимство. Именно за това ще удържите победа над съперниците и ще постигнете своето в обстановка, която на доста други би се сторила безнадеждна.

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.

Примери за подправени вести за ковид:

Лъжа 1: "Италиански духовник умря, откакто отстъпи респиратора си на по-млад пациент " - Манипулация в търсене на сензация . Оказа се, че 72-годишният пасторът дълги години е страдал от тежко заболяване и просто отказал машинката, тъй като я мразел. (истината виж тук https://petel.bg/BBS--Falshiva-novina-e--che-pastor-v-Italiya-e-pochinal--sled-kato-dal-respiratora-si-na-po-mlad-chovek__359373)

Лъжа 2 "Масови гробове за жертви на COVID-19 на остров Харт в Ню Йорк ". Манипулация . Всъщност, остров Харт от век и половина е обичайното място за безконечен покой на нюйоркчаните, чиито близки не са открити или не са се погрижели за своите мъртъвци. (истината виж тук https://petel.bg/Ne--V-Nyu-York-ne-pogrebvat-v-masovi-grobove-pochinalite-ot-koronavirus--Poredna-manipulatsiya-e-__359712)

Лъжа 3 " 5000 медицински сестри умряли в Италия " . Абсолютно подправена вест, както и фотосите с ковчезите в Италия, които се оказаха от нещастието с потъналия през 2015 година транспортен съд със 700 бежанци от Либия в Лампедуза. (истината виж тук https://petel.bg/Ne--5000-meditsinski-sestri-ne-sa-pochinali-v-Italiya-ot-koronavirus--BNR-se-izvinyava-za-nevyarnata-informatsiya__358574)

Лъжа 4 "Швеция се насочва към злополука ". Швеция не се насочва към злополука. (Истината виж тук https://petel.bg/SHvetsiya-prodalzhava-s-liberalniya-podhod-kam-koronavirusa--Kakvo-shhe-stane--ako-se-spravi-po-dobre-ot-ostanalite--__360254)

Лъжа 5 "Източна Европа се оправя по-добре от Западна с ковид ". Политическа операция на локалните държавни управления, с цел да натрупат рейтинг. Просто източноевропейските страни са с по-слаби здравни системи и по-слаба организация и вършат по-малко проби (Истината виж тук https://petel.bg/Zapadnite-medii-zapochnaha-da-razkrivat-istinata--Iztochna-Evropa---nyama-testove--ima-tsenzura-i-izkusheniya-za-diktatura__358072)

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финансова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X <
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР