ХОРОСКОПИзточник: Lamqta.comОвен Не лош ден, до голяма степен способстващ за

...
ХОРОСКОПИзточник: Lamqta.comОвен Не лош ден, до голяма степен способстващ за
Коментари Харесай

Дневен хороскоп: Промени към лошо за една от зодиите днес. Големи трудности за друга

ХОРОСКОП

Източник: Lamqta.com

Овен
Не неприятен ден, значително способстващ за осъществяване на Вашите стремежи. Сутринта са вероятни подозрения, само че още преди обяд от тях няма да остане и диря. Това е положително време системно да разширите своите знания( да вземем за пример метафизичен или професионални). Моментът е подобаващ и за споразумяване на въпроси, отнасящи се до недвижими парцели в различен град или в чужбина. Може сполучливо да преминете събеседване. Ако имате желание да действате със задгранични сътрудници или да започнете бизнес там, безусловно спазвайте буквите на закона и не се опитвайте да ощетите който и да било. Чуждите права би трябвало да бъдат зачетени. 

 
Телец
Постарайте се през днешния ден да не седите в къщи, а излезте измежду хората. Иначе може да пропуснете превъзходен късмет да срещнете своята орис. Не е зле да се погрижите за своята осанка. Това ще Ви отнеме доста по- малко време, в сравнение с допускате, а резултата ще провокира у Вас екстаз. Направете за своя обичан нещо незабравимо – пригответе вкусна вечеря и нетрадиционен десерт. И планирайте добре разноските си, тъй като може финансовото Ви състояние да се пропука...Ориентирайте се към действия, които биха Ви помогнали да свалите напрежението.

Близнаци
Доста мъчно ще бъде през днешния ден на Вашия обичан човек да разбере, за какво събитията в персоналния му живот се развиват точно по подобен метод. Разбира се, Вие бихте могли незабавно да му отговорите на този въпрос, само че по една или друга причина просто няма да сметнете това за оправдано. А дали сте прави?

Рак
Не може да се каже, че това е най-удачният ден за промени. Не че такива напълно не са Ви нужни, само че просто през днешния ден каквото и да се промени, то не е на положително. Останете правилни на своя обичан човек, на своите навици и дори на своите дефекти. В тях също има избрана хубост.

Лъв
Оставете някъде револвера си - шести диаметър! В дадения миг няма потребност да вършиме разбор - дано хладнокръвието победи. Емоциите Ви подтикват към начало на протест, само че с мозъка си разбирате, че през днешния ден напълно не е този ден, когато би трябвало да влезете в сходна битка. Нека този сюжет да продължава, и,естествено, да се развива. Във връзка с това, по какъв начин ще наблюдавате развиването на сюжета, и сами ще си дадете сметка и ща се зарадвате, че сте избрали кротичък път. И помнете: „ Този, който идва с меч, от меч умира ”.

Дева
Потресаващ ден за екстремални развлечения дружно с обичания човек. Почти нишо не рискувате – най-вече да си одерете коленете. Но пък удоволствията, които ще получите са море, а и взаимно преодолените компликации сближават.

Везни
Това е ден на доста мощно неспокойствие. Причините за него може да бъдат разнородни - от ежедневни компликации от вида на транспортни проблеми, до световно неодобрение от себе си и Вселената. Да се примирите с действителността - това е Вашата стратегия –минимум за този ден. Докато не я извършите, няма да Ви радват нито професионалните триумфи, нито комплиментите и знаците на внимание, нито каквито и да били фамилни събития. Бъдете доста деликатни при избора на книги за четене и филми за гледане. Всичко упадъчно, тъжно и трагично през днешния ден Ви е противопоказно. Търсете нещо по-весело.

Скорпион
Всичко, което би трябвало да извършите през днешния ден е, и по-нататък да продължавате да следвате своите инстинкти, а би трябвало да знаете, че те ще Ви покажат пътя напълно тъкмо. Продължавайте да се движите по направлението, при което се чувствате най-комфортно, а и по този начин ще избегнете отклонение от правилния курс. Започвате да се чувствате удобно в новата роля, която, както по-рано Ви се е коствало, е напълно несъответствуваща за Вас. Взимайки по-активно присъединяване в живота на обществото, може да засилите възприятието си за чувство на задачите, тъй че си помислете за активността на доброволците.

Стрелец
Денят е удобен за домашни занимания. Днес ще бъдете впечатлителни и вглъбени в себе си и в личните си страсти. На работа ще може да деянията своя капацитет. Може да поемате нова работа, отговорности и отговорности, тъй като всичко ще бъде по силите Ви. Може да деянията фикция във всекидневната работа, която ще Ви разреши да внесете нещо ново. В околните връзки се предлага да бъдете чувствителни и откровени.

Козирог
Не всичко върви безпрепятствено и има риск за крах във значима за Вас работа. Опитвайки се да предвидите всичко, Вие губите в размишления скъпо време, а от положителните резултати се възползват други. Всъщност, за Вас не остава нищо. Нужна е повече храброст, с цел да постигнете това, към което се стремите. Много скоро пред Вас ще се открие опция, да покажете своите благоприятни условия и гений, та по тази причина не е зле да се опитате да удържите своя голословен боязън. Престанете единствено да мислите, какво е хубаво за Вас, и какво - вярно...

Водолей
Денят ще се подрежда не доста удобно. Затова ще попаднете в обстановка, която ще Ви принуди да извършите не лек избор. Ще се наложи да решите, какво е най-важно персонално за Вас - личните правила или ползите на доста непосредствен човек. Самата обстановка ще Ви работи угнетяващо, като в същото време ще чувствате, че Ви подтикват точно към това решение, което наподобява минимум привлекателно. Не би било зле за известно време да останете на саме със себе си – разходете се, почетете или послушайте музика. Тези незатрудняващи занимания ще Ви дадат опция да „ разпуснете ” и ще способства пробуждането на интуицията.

Риби
Когато сте принудени ненадейно да вземете решение, обгръща Ви боязън от носенето на отговорност. Няма нищо ужасно в това, под напън да кажете на обкръжаващите, което по Ваше мнение биха желали да чуят, тъй като след това може да се премислите. Най-добрата тактичност за този ден е, да осъзнаете, че въпреки и да имате някаква власт над личния си живот, нещата не се въртят към Вас. И не постоянно последната дума е Ваша... Раздразнителните познати са част от живота и по тази причина в случай че някой демонстрира темперамент, не се дразнете. Вместо това превключете вниманието си на създаване на нови връзки и поддържане частично на към този момент съществуващите. Това в действителност визира освен Вашия персонален живот, само че и работата. Всички не са задължени да Ви обичат! И чесно казано, употребявайки всичката си сила, с цел да извършите другите щастливи, оставяте малко, с цел да ощастливите себе си, а това към този момент не е положително...

" Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и безмълвни могат да бъдат водени като овце на кръвопролитие . " Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз.

Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е предпазена и обезпечена от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X
СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР