Джими контролира всяка част от своето тяло, така че да

...
Джими контролира всяка част от своето тяло, така че да
Коментари Харесай

Дара разкри тайна способност на част от тялото на партньора си в Денсинг старс

Джими управлява всяка част от своето тяло, тъй че да бъде съвършен на сцената, стана ясно от гостуването му с Дара в БТВ.

" Той може даже ушите да си мърда ", съобщи Дара.

Все отново танцьорът сподели, че по-добре да не демонстрира, макар молбата на Златимир Йочев.

Репетирахме дори в неделя, това издадоха за Великденските си празници Дара и Джими, които са измежду любимците за победа в „ Денсинг старс ”. Певицата призна, че е леко разочарована, че не е могла да се върне във Варна, само че е нямало по какъв начин да прекъсне подготовката за полуфинала на танцовото шоу. Това, че Джими също е варненец, не е трансформирало, а май е подсилило носталгията на Дара.

„ Вместо във Варна, в Нови хан ”, въздъхна тя по време на гостуването в утринния блок на bTV.



Водещият Златимир Йочев пък разкри, че Дара и колегата ѝ в „ Денсинг старс ” се познават надалеч преди началото на шоуто.

Певицата посочи, че с Джими освен се познават, само че работят интензивно дружно и той е един от главните ѝ танцьори. Дара обаче акцентира, че това не им дава кой знае какво преимущество, тъй като нейните театрални танци са хип хоп и нямат нищо общо със спортните. 

„ Това е като да пееш поп музика и да те караш да пееш опера ", изясни певицата.



Двамата потвърдиха, че не се опасяват от провокациите на дансинга, а по-скоро от оценките на журито. Джими си призна, че не схваща за какво на танцовия маратон, в който всички танцуваха дружно, бяха „ порязани ” от съдиите. Той разяснява, че никой не е знаел по какъв начин ще се сменят стиловете, а дори и самото жури е било леко комплицирано от обстановката.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР