Хороскопът на келтите се е зародил много предни познанията на

...
Хороскопът на келтите се е зародил много предни познанията на
Коментари Харесай

Какъв човек си според митичния хороскоп на келтите

Хороскопът на келтите се е зародил доста предни познанията на хората за звездите и актуалната астрология такава, каквато я познаваме. Хороскопът на келтите или още именуван друидски хороскоп, е измежду най-древните способи за предсказание на бъдещето и ориста на даден човек . Той се е изготвял от жреците на келтите, които са населявали огромната територия от Западна и Централна Европа. 
 Славянски хороскоп за февруари 2024 година  Славянски хороскоп за февруари 2024 година  Славянски хороскоп за февруари 2024 година  Славянски хороскоп за февруари 2024 година
Предсказанията на келтите се основават единствено на знаците, които самата природа им дава.  Те вярвали в божествената мощ на света към тях и се покланяли на богове под формата на растения и дървета.

Келтите вярвали, че всеки човек има дърво-покровител, което го подарява с определен характери личностни качества. 

Днес ви предлагаме да разберете кое е вашето дърво-покровител съгласно митичния келтски хороскоп и да разберете какво значение носи то са вас, вашия темперамент и земен път.

Всичко, което би трябвало да извършите, е да откриете вашата дата на раждане и да прочетете кое дърво-покровител дава отговор на нея:
 Какъв човек си съгласно митичния келтски хороскоп  Какъв човек си съгласно митичния келтски хороскоп  Какъв човек си съгласно митичния келтски хороскоп  Какъв човек си съгласно митичния келтски хороскоп
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР