Хороскоп за днес, 18 февруари:ОвенВероятно сте заслепени от любов и

...
Хороскоп за днес, 18 февруари:ОвенВероятно сте заслепени от любов и
Коментари Харесай

Съдбата сочи: Неблагоприятен ден за всякаква дейност за една зодия

Хороскоп за през днешния ден, 18 февруари:

Овен

Вероятно сте заслепени от обич и по тази причина не виждате или не желаете да виждате минусите на новия си сътрудник. Вие сте прекомерно строги към децата си и им натрапвате своята воля. Тяхната безгрижност може да ви нервира. Днес имате опцията да вземете присъединяване в интернационалните надпревари в чужбина, където е допустимо постигането на забележителни резултати. Възможно е през днешния ден да изпитате незадоволство от своите приходи.

Телец

Може да приемете към този момент решен въпрос за несигурно предложение и да не счетете за нужно твърдо да следвате признатото решение. Може да имате свое мнение за такива дреболии, като пренареждането на мебелите и няма да се стеснявате да го наложите на другите. След дейна отмора навън получавате прилив на сила. Възможно е връщането на дълг, приемането на подарък или намирането на скъпа движимост.

Близнаци

Макар че лица от противоположния пол въздействат мощно на живота ви, вие съумявате да запазите вашата самостоятелност. Ранният брак е сложен. Вие сте раздразнени от това, а в тази обстановка са нужни обич и самообладание. Тегли ви към пътешествия, смяна на местожителството или най-малко към смяна на ситуацията в дома ви.

Рак

Възможно е да срещнете обич, която да има значимо значение в живота ви. Съпружеските връзки могат да станат по-надеждни и постоянни. Този ден може да се окаже под напрежение и изтощителен заради непредвидени условия. Разположението на планетите ви принуждава интензивно да търсите нови източници на приходи.

Лъв

Възможни са недомлъвки, взаимни обиди и дълга раздяла с обичания човек. У дома са вероятни затруднения и скарвания с околните, както и проблеми в брака. Не ви е присъщо монотонното битие и по тази причина ви тегли към пътешествия и промени. Финансовите ви каузи са променливи: интервалите на нерешителност се редуват с желанието да се възползвате от първия попаднал ви късмет да извършите пари.

Дева

Не се старайте да блеснете и да играете роля. Това може да наподобява неестествено. Пазете жилището си, вероятни са пожари, обир, а в най-хубавия случай – появяването на нечакани посетители. Не забравяйте за почивката. Намерете опция да унищожавате напрежението от деня. Вечерта си устройте дребен празник в стеснен фамилен кръг. Не оставяйте у себе си открити движимости. Дайте откритите пари за благотворителни цели, защото другояче може да загубите повече, в сравнение с сте намерили.

Везни

Днес всяка дреболия и всяка дума имат огромно значение и изиграват своята роля във вашата орис. Отложете пътуванията, пътешествията и огромните покупки. Заемете се с домашните проблеми. Не би трябвало да се впускате в рисковани случки, да карате бързо кола и да се намирате на многолюдни места. Основните събития може да се случват вкъщи и да бъдат свързани с парични проблеми.

Скорпион

Възможно е проблемите от предишните години, за които към този момент сте почнали да забравяте, да изплуват и да станат причина за промени в живота ви. Спомените за предишното няма да разрешат на доста Скорпиони да бъдат спокойни. Ако желаете да постигнете мир и покой, би трябвало да се усамотите. Замете се с обичаната си активност, за която отдавна не сте намирали време. Не си коства през днешния ден да демонстрирате своята старателност и грижовност. Направете дарове на околните си.

Стрелец

Днес сте извънредно шармантни и обаятелни. Много Стрелци откровено се стремят да създадат щастливи другите, постоянно във щета на себе си. Нужна ви е промяна на ситуацията. Използвайте всяка опция, с цел да се поразходите, да отидете на кино, на галерия или на посетители. Интуитивно чувствате лъжата и нечестната игра, истината, не сте злобни и сте подготвени да протегнете ръка на тези хора, които неотдавна са се пробвали да ви излъгват.

Козирог

Днес се отличавате с огромна прелест, осведоменост, съобразителност и в това време въздържаност на възприятията. Звездите вещаят началото на удобен интервал за благоустройството на бита, реализирането на проекти в строителството и реконструкцията на служебните пространства. Неблагоприятен ден за всякаква активност. Възможно е сблъскването с безочливост, неучтивост или неприкрита експанзия. Бюджетът ви няма да се укрепи, макар старанията от ваша страна.

Водолей

Вашата неповторимост няма да престане да удивява поклонниците ви. При общуването със противниците избягвайте острите тематики. Днес е удобен ден за сключването на брак, започването на строителство, ремонт, прехвърлянето на ново местопребиваване и пътуване.

Вероятни са доста срещи, контакти, вероятни са и пътувания. Можете да деянията гениите си, а лакомниците и естетите могат да получат огромно задоволство от поканата за тържествено мероприятие. Всичките ви покупки може да се окажат сполучливи и преференциални.

Риби

Днес влюбените Риби могат да получат или всичко, или нищо. Това зависи от съвпадането на прочувственото въодушевление на Рибите и техните сътрудници. Може да загубите възприятието си на убеденост в себе се и да настъпи чувството на своята ненужност. Основните ви врагове са внушаемостта и злоупотребата с алкохола. Днес ви е нужен отдих и уединение. Финансовото ви състояние е изцяло устойчиво с известна наклонност към възстановяване.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР