Хороскоп за днес, 14 февруари:ОвенНепланирано пътуване. Днес темпото рязко се

...
Хороскоп за днес, 14 февруари:ОвенНепланирано пътуване. Днес темпото рязко се
Коментари Харесай

Знаците на съдбата: Големи главоболия за една зодия днес

Хороскоп за през днешния ден, 14 февруари:

Овен

Непланирано пътешестване. Днес темпото внезапно се забързва и от вас се желае да бъдете оптимално съответни и адаптивни, с цел да преодолеете всички трудности. Налага се да съобразите проектите си и с хората към вас – сътрудници, шефове, близки и семейство. Не е изключено да осъществите непланирано пътешестване във връзка Свети Валентин.

Телец

Не инвестирайте. Не упорствайте, в случай че видите, че тъкмо през днешния ден нещата не се случват по този начин, както вие сте ги възнамерявали. Ще си създадете много главоболия, в случай че се инатите и не разчитате знаците на ориста. Грешка ще е, в случай че тъкмо в този момент извършите инвестиране. Отдайте се на празника и вечерта прекарайте хубави мигове.

Близнаци

Повод за празник. Време е да приключите с интервала на изолираност, в който бяхте попаднали. Сега моментът изисква от вас цялостна готовност. Въпреки че няма да липсват нерви, четвъртък е сполучлив ден. Дава ви опция да подобрите персоналното си финансово богатство. Отпразнувайте го вечерта.

Рак

Бъдете цялостен пас. Насочвайки центъра на вниманието върху себе си, вие рискувате през днешния ден да изречете думи, за които да съжалявате след време. Ще ви съдят за казаното, тъй като словата се запечатват в паметта на хората, с които сте говорили. Оставете се на течението. Дори приготовленията по празника оставете на половинката си.

Лъв

Новина за пари. Посрещате всички съдбовни неудачи през днешния ден с усмивка и положително въодушевление. Решени сте да загърбите отрицателните чувства и да се отдадете на празника на виното и любовта. Заобиколени сте от доста хора и мъчно се концентрирате, с цел да работите точно. Бъдете подготвени да чуете добра финансова вест.

Дева

Кажете " благодаря “. В четвъртък се притеснявате прекомерно, че нещата на работното място не вървят. Колегите желаят да ви зарадват с валентинки и подарък за празника, а вие даже не им благодарите. Показвате неприятно образование и не се учудвайте, в случай че в идващите дни никой не ви обръща внимание. Сами сте си отговорни.

Везни

Нужда от съвет. Развълнувани сте от шансове, които чукат на вратата ви. В алтернатива сте дали да поемете риск, или да продължите напред постарому. На работното място имате потребност от значим съвет. Ще ви го даде човек, към който имате категоричен почит. Вечерта се съберете с другари на по чашка алено вино.

Скорпион

Пазете се от измами. Денят носи заплаха да попаднете в клопката на финансови измами, които не сте в положение да разпознаете. Без да желаете, се превръщате в жертви, а загубите са обезпечени. Отваряйте очите си на четири. Вечерта можете да споделите празника с половинката. Не ви е нужна шумна компания.

Стрелец

Не бъдете ревностни. Чувствате се превъзходно. Въпреки похвалите, които се сипят по ваш адрес, не забавяйте темпото и не живейте върху остарели лаври. Борете се за своите дела. На работното място е значимо да убедите сътрудниците си в своята позиция. Вечерта не позволявайте на ревността да съсипе празника.

Козирог

Добра новина. Очаква ви претрупан ден. Някой ще ви ядоса още сутринта, само че това не трябва да е мотив за неприятно въодушевление или рухване духом. Напротив, съберете се в кожата си и действайте ловко. Очаквайте приятна новина от другари, които живеят надалеч от вас. Вечерта прекарайте прелестно в компанията на половинката.

Водолей

Привличате внимание. Прекалявате с приказките и притегляте прекомерно доста внимание, без това да е нужно. Опитайте да вършите своята лична работа, без да се бутате в непознатата. Оставете скъпите дарове във връзка празника към половинката за различен път. Сега е задоволително да подарите нещо алегорично.

Риби

Гледайте напред. В четвъртък гледате по-скоро обратно, в сравнение с напред. Въздишате по остарели събития в предишното, които няма по какъв начин да се върнат и повторят в бъдещето. Чувствителни сте и без въодушевление. Ще съсипете както своя празник, по този начин и празника на обичания човек поради своите лични мемоари. Нямате потребност от това.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР