Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Не позволявайте на ежедневните

...
Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Не позволявайте на ежедневните
Коментари Харесай

Прочетете Своя Точен Хороскоп От Bradva.bg За Днес 8 Ноември! Ето Какви Изненади Са Ви Подготвили Звездите!

Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Не позволявайте на ежедневните неразбории да помрачат прелестното ви въодушевление. Използвайте методичността си, с цел да покажете на останалите, че работата може да се прави и без неспокойствие и мръщене.

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)Преди обяд е най-добре да не се мяркате пред доста хора, да ви виждат киселата физиономия. Може би подкрепени от храната, само че следобедното ви въодушевление е към този момент за предпочитане, ще сте си влезнали изцяло в кожата си.

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)Днес ще ви се желае да сте изключително красиви и привлекателни. С малко повече старания можете да го постигнете. Преди обяд не давайте ухо на слуховете, които се носят, единствено ще разстроите, а това ще повлияе зле на разкрасителните процедури.

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)Приятелските усеща ще надделеят над любовните и обектът на възприятията ви може да остане отчаян в упованията си. Поне обяснете почтено постъпката си, с цел да ви е чиста съвестта.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)До обяд-остатъчни проблеми от седмицата ще ви мъчат, само че след обяд можете да си отдъхнете и да помислите с кого бихте могли да прекарате най-приятно вечерта. Ангажиментите към този момент ще имат по-нереално измерение и ще можете да ги оставите за по-творчески времена.

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)Не сте в доста добра кондиция, което обаче ще се отрази пагубно на близките.Опитайте да не трансферирате яда си на всичко и на всеки, а идете в някоя фитенс зала или най-добре хванете гората за няколко часа.

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)До обяд ще ви е малко с напрежение, изключително в случай че сте попрекалили нощес. След обяд ще можете по-бодро да се заемете с нещо потребно. Не подценявайте времето за отмора.

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се Чак след обяд ще можете да си отдъхнете, че сте съумели да свършите набелязаните задания. Не се впрягайте, в случай че другите ви намират недостатъци, вие сте създали каквото сте могли. Не се превръщайте в жертва на нечии упоритости.

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)Днес ще имате много неща за споразумяване. Преди обяд гледайте да ограничите разноските си, по този начин или другояче сметките ви не се губят. Следобеда отделете за телефонни позвънявания и споразумяване на срещи, само че не забравяйте да си записвате къде, по кое време и с кого би трябвало да се видите.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР