Хороскоп от Светлана Тилкова - Алена за петък, 25 октомври:ОВЕНДенят

...
Хороскоп от Светлана Тилкова - Алена за петък, 25 октомври:ОВЕНДенят
Коментари Харесай

Впечатляващи финансови успехи за една зодия днес

 Хороскоп от Светлана Тилкова - Алена за петък, 25 октомври:

ОВЕН

Денят изисква от вас съществено отношение към отговорностите ви. Не създавайте причина за недоразумения на работното място и за препирня с сътрудниците си. Грубостта на ваш сътрудник не е причина да сте нападателни. Бъдете бдителни в договарянията за финансиране, в случай че ги организирате през днешния ден и не взимайте недомислени решения. Недоброжелатели още веднъж се пробват да ви навредят. Не разчитайте, че новите ви сантиментални запознанства ще се трансфорат в трайни. Не изневерявайте, в случай че към този момент сте основали семейство. Ако имате желание да се отдадете на полови наслаждения със инцидентни сътрудници, ще изживеете разочарования.

ТЕЛЕЦ

Този ден ви сервира нови благоприятни условия за потребни срещи. Бъдете деликатни при запознанствата с бъдещи настоятелен сътрудници. Не отхвърляйте да обмислите предложенията, свързани със взаимен бизнес. Ако се постанова се заемете с професионалните си отговорности и не се опитвайте да ги трансферирате на някой различен. Докажете, че за вас сложни задания не съществуват. В персоналните връзки имате проблеми, поради отвращение на сътрудниците ви да се съгласят с вашите проекти за пътешестване. Не забравяйте, че в този изпълнен напрегнато ден няма по-добра почивка от стремежи секс и не се лишавайте от него поради вашата непреклонност.

БЛИЗНАЦИ

Денят ви е потребен да поставите началото на нови занимания. Вашите хрумвания, които се костваха на вашите сътрудници невъзможни за осъществяване, през днешния ден се възприемат като доходни. Приемете помощ, в случай че се постанова, с цел да се справите със отговорностите си до обед и вечерта да имате време за отмора и за вашите близки. Новите любовни връзки няма да ви донесат нищо друго с изключение на разочарования в този ден, изключително в случай че сте фамилни или съществено обвързани. Сексуалните ви връзки за следващ път са в рецесия, само че повода е във вашите прищявки и постоянно неодобрение.

РАК

Извършете промени на работното ви място. Ако сте притежатели на компания обмислете по какъв начин да подновите вашия офис с цел да стане по-привлекателен за вашите клиенти. Не е изключено да уговорите доходна договорка, която е причина с деловите ви сътрудници вечерта да полеете идното сключване на контракта. В персоналните връзки са вероятни проблеми с сътрудниците ви поради разграничение в мненията. Направете крачката към изясняване на връзките, зарадвайте обичаните си с подарък и се отдайте на приятни полови преживявания.

ЛЪВ

Ще мислите единствено за служебните си отговорности. Очаквате да чуете какви са резултатите от вашето начинание. Не бива да се изненадвате, в случай че се пробват да ви обиден че сте се провалили – завиждат, примирете се и не обръщайте внимание. Не оставяйте на вашите подчинени да поемат отговорности, за които сте виновни единствено вие. Неприятели се пробват да навредят на персоналните ви връзки. Бъдете готови. Вечерта се отдайте на сантиментални мигове и полови удоволствия и забравете за опитите да ви разделят с интимния ви сътрудник.

ДЕВА

Ще научите, че имате посещаване от чужбина и се постанова да измененията проектите си за деня, с цел да се подготвите да посрещнете ваши настоятелен сътрудници. Професионалните ви триумфи и задграничните ви посетители разсънват завистта на вашите неприятели, които вършат всичко допустимо да ви навредят. Бъдете упорити! По опция останете измежду фамилията си. Отдайте се на сантиментални срещи и създайте хармонията в връзките с обичаните си хора. Сексът ще ви зарeди със сили и ще ви даде опция да се насладите на възприятията си.

ВЕЗНИ

Днес сте изпълнени с очаквания, че ще осъществите грандиозните си проекти, множеството от които са постижими. Пътуване ще ви се отрази добре и ще ви подейства разтоварващо. Избягвайте импулсивните дейности и крайните решения, в случай че някой ваш сътрудник ви е отправил сериозна забележка. Може би е заслужена. Постарайте се да прекарате повече време с обичаните си хора. Ще се заредите със сили, откакто възприятията ви са споделени. Сексуалните удоволствия изискват да се съобразите с желанието на интимния си сътрудник.

СКОРПИОН

Ще пожънете непредвидени и впечатляващи близките финансови триумфи. Въпреки този факт не се надявайте, че в случай че инвестирате, ще ви зарадват с бърза възвращаемост на вложените пари. Не дразнете вашите сътрудници с персоналните си упоритости, които непрекъснато демонстрирате, в случай че желаете да ви поддържат при реализирането на вашите проекти. Действията ви през целия ден са импулсивни и непредсказуеми. Рискувате да усложните връзките с интимния си сътрудник. Сексуалните удоволствия са разтоварващи и ще ви основат незабравими преживявания.

СТРЕЛЕЦ

Анализирайте връзките с хората от обкръжението си, посредством получената потребна информация. В този ден ще жънете триумф, в случай че имате обществена или медийна изява и ще постигнете задачите си. Не взимайте значими решения и не се включвайте във финансови вложения. Ако сте банкови чиновници, бъдете деликатни с документите. Ново запознанство ще преобърне напълно персоналния ви живот, в случай че сте фамилни, само че в отрицателна посока. Ако не сте фамилни за вас познанството е добре пристигнало. Не пропускайте интимните мигове, в случай че имате постоянна връзка и брак, с цел да накарат съзнанието ви да се изключи изцяло от проблемите денем.

КОЗИРОГ

Ваши родственици от сутринта упорстват да им дадете заем. Не го правете, тъй като няма да си получите парите, ще развалите връзките си, а и вие самите ще изпаднете в рецесия. Не започвайте нови задания на работното място, изключително в случай че са от голяма важност за бъдещите ви професионални триумфи. В фамилията ви назрява спор, обвързван с децата ви. Избегнете го в точния момент, като деянията схващане и ги изслушате. И те имат нужда да споделят проблемите си с вас. Не се отхвърляйте от интимните мигове, само че единствено с половинката си и не рискувайте със инцидентни сътрудници.

ВОДОЛЕЙ

Обмислете бъдещите си хрумвания, свързани с нови занимания. Пътуванията свързани с настоятелен диалози са сполучливи. Може да ги осъществите, в случай че нямате други проекти. Не взимайте прибързани решения за вложения. Ще осъзнаете, че вашите служебни отговорности са директно свързани и с вашия публичен живот. Денят ви разрешава възобновяване на хармонията в фамилията. Не пропускайте да бъдете с обичаните си хора, които ви чакат. Откажете се от желанието да създадете сантиментална конюнктура и да се отдадете на полови удоволствия.

РИБИ

Бъдете деликатни, в случай че сте уредили делова среща, с цел да избегнете бъдещи провали, поради неизяснени клаузи в договорите, които се каните да подпишете през идващите дни. Прибързаността ще ви попречи да се справите без неточности и пропуски със дилемите си, в случай че сте на работа. Очакват ви съществени финансови проблеми, в случай че допуснете това. Очаква ви персонално благополучие, което не би трябвало да пропускате, поради прищявки и отвращение да се съобразите с интимната си половинка, единствено поради ината ви и желанието да наложите вашето мнение. Сексът ви зарежда със сили и ви разтоварва от напрежението.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР