Хороскоп 15.05.2023г.ОвенДнес, когато усетите прилив на енергия, възаползвайте се от

...
Хороскоп 15.05.2023г.ОвенДнес, когато усетите прилив на енергия, възаползвайте се от
Коментари Харесай

Очаква ви ден, изпълнен с изненади


Хороскоп 15.05.2023г.
Овен
Днес, когато усетите прилив на сила, възаползвайте се от нея, с цел да помогнете на другите. Вместо напълно да се потопите в някой занимателен план или увлекателно занимание, поинтересувайте се и се пробвайте да разберете, кой се нуждае от помощ в дома си. По-възрастен член на фамилията ще бъде доста признателен за още един спомагателен чифт ръце. Вие пък ще се почувствате добре, защото ще знаете, че вярно сте определили целите. Отдавайки се на другите, ще можете да установите прочувствена връзка с тях, а това е нещо, което в никакъв случай не би трябвало да смятате като обвързване.
Телец
През този ден ще бъдете във възторжено положение към всичко, което по един или различен метод е обвързвано с Вашия обичан човек. Без отмалялост ще се радвате на всички негови достижения, ще се хвалите с успехите му и ще се гордеете с това, че точно Вие се явявате негова втора половинка.
Близнаци
Ако може да си предствите нещо, значи то ще се случи. Винаги са Ви казвали по този начин и Вие сте вярвали, а през днешния ден ще имате късмет да докажете това на процедура. Освен че имате задоволително сили и разум да го извършите, и звездите ще бъдат на Ваша страна. Още от сутринта, а и през целия ден, непрестанно ще си представяте своята фантазия, а това ще Ви накара да мислите какво ще се получи, в случай че се опитате да я реализирате.
Рак
Нарасналата Ви сила, храброст и убеденост в личните сили, ще Ви оказват помощ да приведете своите градивни хрумвания в деяние, когато става въпрос за професионалната работа и бизнеса. Физическата работа и заниманията със спорт ще подобрят Вашето самочувствие и ще Ви донесат задоволство. Хубав ден за сантиментални взаимоотношения и обич.
Лъв
Още един ден, прекаран надалеч от света, и ще бъдете подготвени да заемете своето място на сцената, без значение от това, къде се намира тя и какво съставлява, започвайки от същинските места под мостовете, осветени от прожектори, и завършвайки с бара за няколко десетки индивида, или с класна стая, изпълнена с първокласници. Независимо от каква обстановка се пробвате да се скриете, тези, които Ви познават и обичат, ще Ви схванат.
Дева
Дошло е време да обедините напъните си с останалите, които,също като Вас, желаят да трансформират този свят към по-добро. Такива креативен и невероятни хора, като Вас, разцъфтяват още повече, когато са заобиколени от себеподобни, които са настроени на същата вълна. Затова се постарайте да намерите тъкмо такива хора. Звездите са уверени, че работата с хора, които изцяло подхождат на Вашите потребности са тъкмо това, което Ви е нужно.
Везни
Определено е настъпило време, в което по-опростено да гледате на нещата. Затова потърсете измежду цялата блъсканица невъзмутим придружител. Малко реалксация и отмора с индивида, с който се чувствате свободно, ще възвърне Вашето успокоение. Тихото кафе или даже дома(„..доме, доме, сладки доме ”), могат да се окажат най-хубавите хрумвания. Когато мълчанието не е по-приятно от диалозите и смеха, значи сте на нужното място в нужното време и с нужния човек.
Скорпион
Може да се почувствате малко подтиснати и неудовлетворени, само че по този начин е през тази седмица, в случай че можем да се освободим от пристрастеностите си. Не помрачавайте настроението си, поради инцидентно дочути приказки, доверете се на личната си преценка.
Стрелец
Очаква Ви ден, изпълнен с изненади. Трябва да се подготвите за цялостен букет сърпрайзи. Това напълно не значи, че тайната, която по този начин настойчиво сте пазели, ще стане, за Ваше оскърбление, известна на всички. Убедете се, че Вашият обичан човек няма да се окаже неопитен. Разкажете му за всичко, което става.
Козирог
Днес във всичко ще Ви съпътства Съдбата. Затова не се опасявайте да си планирате най-невероятни опити в региона на персоналния живот, връзките с околните, и не само…. Има едно изискване: не забравяйте, че тази капризна дама може да Ви изневери във всеки миг.
Водолей
През този ден съществено би трябвало да се замислите за това, доста ли топлина, грижа и благополучие давате на своя обичан човек и доста ли получавате в отговор. Ако въпреки всичко в връзките ви виждате някакъв дисбаланс, най-добре е, да го отстраните незабавно, с цел да не повлече със себе си голям брой проблеми.
Риби
Струва Ви се, че Вашата половинка е станала прекомерно подвластна от Вас, което доста лимитира Вашата независимост. Ако това Ви устройва, продължававайте в същия дух. В противоположен случай намекнете, че съшо имате право на собствен живот. В подобен случай психиатрите споделят: „ Отрежете пъпната шнур ”.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР