Хората ще мечтаят как да оцелеят, предсказал Владимир Жириновски, на

...
Хората ще мечтаят как да оцелеят, предсказал Владимир Жириновски, на
Коментари Харесай

Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април

Хората ще мечтаят по какъв начин да оцелеят, предсказал Владимир Жириновски, на чиито прогнози руснаците имат вяра повече и от тези на Ванга

През април 2024 година човечеството ще изпадне в смут. Хората всеобщо ще не помнят за другите спорове и ще мечтаят единствено да оцелеят след злополука, която сетът в никакъв случай не е виждал. Това е предсказал починалият някогашен водач на Либерално-демократическа партия на Русия Владимир Жириновски, на чиито прогнози руснаците имат вяра повече и от тези на пророчицата Ванга.

Руският телеграм канал РОССИЯ 2.0 твърди, че Жириновски е познал и за точната дата на начало на международната военна интервенция, както политиците от Кремъл назовават войната в Украйна както и за кървавия атентат в „ Крокъс Сити Хол “ в Москва. 

Ще има заплашителен гърмеж, пророкувал Жириновски. 

Междувременно БНР заяви, че ръководителят на службата за вътрешна сигурност на Русия, която не можа да предотврати терористичния акт край Москва на 22 март, упрекна за нападението службите на Съединените щати, Англия и Украйна. От Киев дадоха отговор с контраобвинение към съветските управляващи, че популяризират публично неистини.

Директорът на Федералната работа за сигурност (ФСБ) Александър Бортников призна, че поръчителите на офанзивата против посетителите на " Крокус Сити Хол ", виновни за убийството на минимум 139 души, още не са разпознати. Но по-късно отговори утвърдително на журналистически въпрос дали зад случилото се стоят службите на Съединени американски щати, Англия и Украйна. По думите му, терористичният акт е бил необходим на западните служби, с цел да посеят неустановеност и суматоха в съветското общество.

В коментар на обстоятелството, че още на 7 март посолството на Съединени американски щати предизвести обществено за заплахата от терористично нахлуване в Москва, Бортников призна, че американците фактически са предупреждавали, само че сведенията им са били прекомерно общи. И повтори аргумента, че незабавно след действието си четиримата нападатели са се пробвали да се скрият в Украйна. 

В прорез с формалната линия на Москва беларуският водач Александър Лукашенко, който е дълготраен съдружник на Кремъл, съобщи през днешния ден, че терористите първо са се пробвали да избягат в неговата страна, само че едвам засилените инспекции са ги предиздвикали да свърнат към украинската граница, преди да бъдат задържани предходната събота.

Преди Бортников, обвиняване към Украйна да офанзивата в " Крокус " насочи секретарят на Съвета за сигурност на РФ Николай Патрушев.

Михайло Подоляк - консултант на украинския президент - им отговори задочно, че популяризират неистини, с цел да прикрият личната си непросветеност.

Руските управляващи оповестиха по-рано, че са задържали общо 11 души. Осем от тях към този момент са със правосъдна мярка за задържане. Четиримата, посочени за директни причинители, са жители на Таджикистан. От останалите един е от Киргизстан, а един е съветски жител.

Украйна още се съвзема от ракетните удари, които Русия нанесе по енергийната ѝ система сутринта преди офанзивата в " Крокус " и в последвалите дни. 

Без ток остават 200 000 от жителите на Харков, десетки хиляди в Одеса и Запорожка област.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР