Хората се ръководят от егото си и своите лични нужди. Нормално

...
Хората се ръководят от егото си и своите лични нужди.
Нормално
Коментари Харесай

Има неща, които не трябва да очаквате от партньора си

Хората се управляват от егото си и своите персонални потребности.
Нормално е, тъй като всяко човешко създание носи в себе си доза нарцисизъм в друга степен. И от това зависи какъв брой фокусирани ще сме в упованията си към другите. Колкото по-големи са те и колкото по-високи са условията, които имаме към тях, толкоз по-голяма е вероятността да се разочароваме по-силно, което ни прави нещастни. 
За да сте щастливи е значимо да обърнете погледа и към себе си и това какво вие сте склонни да давате на сътрудниците във връзките си. Когато осъзнаете, че прекомерно високите условия към половинката ви ви карат да се разочаровате и да се чувствате като че ли не получавате всичко, от което имате потребност, ще започнете да се чувствате по-щастливи и освободени от този товар. 
Кои са нещата, които не би трябвало наложително да очаквате от колегата си, с цел да сте щастливи?

Да прекарва всяка свободна минута с вас
Твърде егоистично и прилепчиво е да очаквате половинката ви да прекарва цялото си свободно време единствено с вас. Това освен е нездравословно за връзката, само че и за чувството на благополучие и естетика. Всеки човек има потребност от известно време единствено за себе си, което да прекара както реши. Ако деянията това схващане, освен вие, само че и сътрудникът ви ще се чувствате по-щастливи дружно. 

Не очаквайте сътрудникът ви да е съвършен
Няма съвършени и съвършени хора. Замислете се дали вие самите сте такива и имате ли право да очаквате това от другите. Разбира се, че отговорът е явен – няма съвършени хора и колкото по-скоро се освободите от това очакване, толкоз по-лесно ще ви е да сте в естетика с всички недостатъци и негативни черти на половинката си. 

Не очаквайте някой да взема решение проблемите ви вместо вас
Отговорността за вашия личен живот е ваша. Очакването сътрудникът да ви избавя, да ви направлява, да взема решение проблемите ви и да ви измъква от компликациите е прекомерно огромен товар за него. Ако му възлагате тези тежки задания, това ще изтощи връзките и връзката ви в даден миг. Вместо това, с цел да се чувствате вие самите по-щастливи и задоволени от себе си и живота си, поемете самодейността. 

Не очаквайте дълбока непосредственост незабавно
Ако имате потребност от прочувствена непосредственост и си представяте връзката си надълбоко интимна и откровена, не очаквайте това да се случи през цялото време. Изграждането на непосредственост се случва с времето. На всеки човек му е нужно друго време, с цел да допусне другия в най-съкровения си свят, където е по едно и също време прям, слаб, уязвим, същински. Дайте си време. 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР