Хората се наслаждават на секса като никой друг вид в

...
Хората се наслаждават на секса като никой друг вид в
Коментари Харесай

Ето няколко от най-необичайните сексуални практики

Хората се любуват на секса като никой различен тип в природара.
За нас всичко е позволено - с обич, без обич, със себе си, с трима, с 10... Възможностите са безкрайни. Обществото счита някои полови желания за неверни или злокобни, само че колкото и да е необичайно, има хора, които ги намират за приятни. Тези необикновени стремежи, свързани със секса, са по този начин наречените „ парафилии “. Те съставляват вид държание, който се характеризира със полов акт, при който удоволствието не се получава по естествения метод, а включва култове и нетипични полови дейности.

Сомнофилия
Сомнофилията е тип парафилия, при която полова възбуденост и/или оргазъм се получава посредством полови връзки с чужд, когато той/тя спи. Има разнообразни диапазони, които могат да варират от просто възбуденост или мастурбация до упражняване на полов контакт със спящия човек.

Акротомофилия
Състои се полово предпочитание или желание към някой, който има ампутиран крак. Акротомофилите са привлечени от недъзите, получени вследствие на ампутирана част от тялото.

Уролофилия и копрофилия
Копрофилията е тип фетишизъм, който се състои от половата възбуденост от изпражнения. Тези хора изпитват наслаждение от миризмата, усета, докосването им и даже да станат очевидци на акта на дефекация. Тази еротична активност се практикува както самостоятелно, по този начин и с хора. Някои също практикуват копрофагия, т.е. усвояване на изпражнения. Уролофилията се отнася до същото нещо с урината. Тези, които го практикуват, го познават разговорно като „ златен душ “. Има хора, които обичат да уринират на публични места, да уринират върху себе си, да гледат по какъв начин другите уринират или други хора да уринират върху тях.

Алтокалцифилия
Това е тип култ, при който удоволствието се получава от гледане или носене на обувки с висок ток. Той е част от фетишизма, обвързван с облеклото, по-специално този на обувките, прочут също като ретифизъм, който е фетишистичното увлечение към обувките като цяло.

Айлурофилия
При дребен % от популацията любовта към котките може да поеме полов поврат, който би означавал появяването на парафилия. Основният признак е неуместно привличане към тези животни. Човек с котешка парафилия може да реши да работи съгласно импулсите си или да не работи.

Формикофилия
Въпреки че нормално се свързва със зоофилия, формикофилията е друга парафилия, при която човек изпитва полово наслаждение посредством пряк контакт с дребни животни в ерогенните зони на тялото като пениса, клитора, гърдите или ануса. Най-често срещаните животни в тази процедура са мравки, макар че може да се случи и с охлюви, жаби, пчели или червеи. Всички хора, които страдат от тази парафилия, изпитват възбуденост, когато тези инсекти или дребни животни вървят, хапят или жилят в областите, в които са сложени (независимо дали това предизвиква пострадвания или не).

Некрофилия
Некрофилията се характеризира със полово увлечение към трупове както при хора, по този начин и при животни. Това евентуално е една от най-табу парафилиите.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР