Хората с брак тежат средно с четири килограма повече в

...
Хората с брак тежат средно с четири килограма повече в
Коментари Харесай

Бракът докарва четири килограма отгоре

Хората с брак тежат приблизително с четири кг повече спрямо необвързаните, оповестява. За да избегнете " клопката " на затлъстяването, може да имате поради препоръките на диетолозите, които изготвиха лист с навиците на брачните двойки, водещи до увеличение на обиколката.

На първо място, на фигурата вреди честото седене пред тв приемника. За доста двойки обичаното занятие е да гледат филми и излъчвания. Не се тормозете, отслабването не значи, че ще би трябвало да се откажете от времето с колегата си. Просто намерете метод да бъде дружно и по едно и също време с това дейни, като да вземем за пример разходка в парка, каране на колело или секс. Изберете да отидете пешком до ресторанта, който сте избрали за вечеря, или да си купите карта за фитнес.

Грижата за децата понижава тежестта с 34 грама на седмица. Избягвайте да приготвяте единствено пица, спагети или бургери, а хранете фамилията си със здравословни ястия. Друга стъпка, която можете да предприемете, с цел да сте в тонус, е порции да са по-малки от тези на брачна половинка ви. Много постоянно количеството храна се трансформира, откакто двама души заживеят дружно. Но мъжете по предписание изяждат повече от дамите.

Внимавайте и с калориите. Можете да изпробвате следната формула: закуска 300 калории, обяд 400 калории, следобедна закуска 150 калории, вечеря 500 калории. Броенето на калориите ще докажи резултата си, в случай че 4-те кг след брака към този момент са факт и при вас:) 

 

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР