Хората рядко са просто добри или напълно лоши. Всеки от

...
Хората рядко са просто добри или напълно лоши. Всеки от
Коментари Харесай

4-те най-опасни жени в зодиака, от които всички трябва да се пазят

Хората рядко са просто положителни или изцяло неприятни. Всеки от нас носи комплициран темперамент, който може да се демонстрира отрицателно или не при избрани условия.

Често една жена може да стане рискова тогава, когато сте я наранили или обидили с нещо. Но има някои представителки на зодиака, които елементарно се засягат, натрупат неодобрение и са склонни да работят против вас, без даже да подозирате, че сте сбъркали с нещо.
 image2_16x9.png Задава се годината на Дървения Дракон: какво да чака всяка зодия от 2024 съгласно китайския хороскоп На фокус
Те не биха се поколебали да плетат интриги, да злословят или да се пробват да ви уязвят с сякаш почтени мнения. Обикновено за държанието им има някаква причина, само че постоянно те ще работят преди въобще да са си изяснили връзките с вас.

Продължете в галерията, с цел да разберете кои са те и в кои случаи би трябвало да се пазите от тях:
 Най-опасните дами в зодиака, от които би трябвало да се пазите  Най-опасните дами в зодиака, от които би трябвало да се пазите  Най-опасните дами в зодиака, от които би трябвало да се пазите  Най-опасните дами в зодиака, от които би трябвало да се пазите
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР