Хората предполагат, че животът на женените двойки се променя значително

...
Хората предполагат, че животът на женените двойки се променя значително
Коментари Харесай

Пет неща, които женените двойки правят в леглото, освен да бъдат интимни

Хората допускат, че животът на женените двойки се трансформира доста след дългото време взаимно общуване и рутината ги обзема. Въпреки че това може да е правилно, не всеки път е по този начин. Тъй като бракът е същинско партньорство, двойките вършат цялостен куп неща дружно. Някои от тях са елементарни и свързани с ежедневни задания, само че другите не престават да са все по този начин вълнуващи и неизмеримо. Докато интимността е значима в брака, има и други действия, които женените двойки вършат в леглото. И точно тези неща ги сближават още повече един с различен.

Ето и кои са тези пет неща:

Спорят по разнообразни въпроси.

Леглото е вашето безвредно пространство, тъй че това постоянно е мястото, където се получават различия. Това е изключително правилно, когато желаете да проведете персонален диалог, който да не споделяте с децата си или другите родственици. Често това са домашен разногласия, свързани с това кой какви отговорности в дома би трябвало да поеме. Друг път това са по-сериозно персонални въпроси, които желаете да обсъдите. При всички случаи, даже и да се стига до кавги от време на време, точно те ще ви оказват помощ да изчистите всички неясноти. Защото знаете, че когато има нещо неизказано, то се натрупа вътре във вас и в даден миг ще пречи на връзката ви.

Играят игри.

Докато работата държи хората заети, спалнята се трансформира в място, където в действителност се отпускате. Това може да не е единствено като прекарате буен миг, само че и като играете игри дружно. е огромно – от видеоигри, карти, скрабъл, UNO, Jenga или каквото друго ви харесва. Някои считат, че игрите са единствено за децата, а не са улегнали хора, само че това надалеч не е по този начин. Те ви носят разнообразни страсти и поддържат връзката занимателна и лишена от напрежение.

Правят си взаимни разтривки.

Освен да демонстрират фамилиарност един към различен, женените двойки постоянно се масажират в леглото. Макар че това е единствено в някои случаи, тук оказва помощ освен за разпалване на пристрастеността. С придвижване на възрастта сме склонни да получаваме разнообразни болки и схващания, които масажът би облекчил. Ето за какво взаимното масажиране има толкоз доста изгоди.

Говорят за своите мечти.

Женените двойки постоянно разискват занимателни способи да се харесат един на различен в леглото. Трябва обаче да се означи тук, че това не всеки път е въведения към правенето на обич на момента. Просто от време на време сте изтощени от работа и просто желаете да обсъдите фантазиите, които възнамерявате да извършите в бъдеще.

Споделят по какъв начин е минал денят на всеки от тях.

Едно нещо, което бихте правили най-често в леглото, е да говорите за деня си и да попитате обичания си за неговия. Това е отлично място да покажете поддръжката си и даже да обсъдите финансовите си въпроси дружно. Също по този начин не е извънредно женените двойки да приказват за разноски и да търсят благоприятни условия за увеличение на приходите на фамилията, до момента в който са в дружно. Може да ви се коства необичайно, само че от време на време това е единственото място и време, където може да обсъдите тези неща. През деня нормално всеки е на работа, ангажиран е с ежедневните си задания, по-късно се прибира изтощен.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР