Хората, пътуващи с авиопревозвача Ryanair, ще трябва да бръкнат малко

...
Хората, пътуващи с авиопревозвача Ryanair, ще трябва да бръкнат малко
Коментари Харесай

Ryanair направи втора промяна в правилата за ръчния багаж

Хората, пътуващи с авиопревозвача Ryanair, ще би трябвало да бръкнат малко по-дълбоко в джобовете си от през днешния ден, в случай че желаят да вземат куфар със себе си, написа испанският вестник El Pais, представен от организация " Фокус ".
Ирландската компания направи нова смяна в политиката си за багажа, съгласно която пасажерите би трябвало да платят за багаж, даже и да носят дребните ръчни чанти 55 см/40см/20см, за които до неотдавна не се заплащаше.
Компанията разгласи, че новите правила целят ускорение на процеса по товарене и разтоварване, само че измененията, несъмнено, са нов източник на доход за нискотарифната самолетна компания.
Пътниците, които си заплатят 6 евро за Priority Boarding, ще могат да придвижват със себе си гореспоменатите ръчни чанти плюс една ръчна чанта 40см/25см/20см. Тези, които не го създадат, ще би трябвало да платят 8 евро за по-голям куфар и ще би трябвало да оставят багажа си на чека, а по-късно, при идване на мечтаното летище, ще би трябвало да си го взимат.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР