Хората от квартала отправят гневни критики за качеството на ремонтираната

...
Хората от квартала отправят гневни критики за качеството на ремонтираната
Коментари Харесай

Читатели на Марица: Легналите полицаи на ул. Радко Димитр...

Хората от квартала насочат гневни рецензии за качеството на ремонтираната съвсем 2 години улица в кв. „ Гладно поле ”

„ Улицата, която в продължение на близо две години беше затворена заради ремонтните действия, е в трагично положение! Кой е одобрил завършека на този по този начин наименуван " план "? Асфалтът е крив, неравномерен, на вдлъбнатини, " легналите служители на реда ” са толкоз високи, че с по ниска кола може да си спукаш картера и най-фрапантното е, че са поставени по няколко шахти една до друга без никаква предумисъл и стоят, като дупки ”, разказва обстановката нашият четец, поискал анонимност. Мъжът пита: „ Защо изпълнителите и длъжностните лице не поемат отговорност и нямат никаква съвест и професионализъм в работата си? На какво съображение се печелят състезанията за пътищата ни, които след " ремонт " стават още по трагични за сметка на усвоените средства? Защо единствено и само в България се ремонтират и вършат некачествени пътища, освен това с голямо закъснение? ”.

„ През тази седмица събираме комисия с присъединяване на строителен контрол, компанията реализатор и представител от районната администрация на „ Източен ”. Ще обходим всички обекти, включени в плана, и ще съставим протокол ”, сподели за „ Марица ” във връзка на жалбата ръководителят на плана инж. Атанас Чилингиров.

Освен ул. „ Радко Димитриев ” в плана на стойност 11 млн. лв., финансиран с бъзвезмездна поща по Оперативна програма „ Региони в напредък ”, са включени ул. „ Лев Толстой ” и „ Богомил ”. В момента строителите не престават да построяват пътната връзка сред ул. „ Богомил ” и бул. „ Санкт Петербург ”.

Репортерът на „ Марица ” измина с кола  по ул. „ Радко Димитриев ”, само че не видя асфалтът да е неравномерен или да има вдлъбнатини. „ Легналите служители на реда ” и на други улици се вършат със същата височина особено, с цел да не се кара с гневна скорост, разяснява водач с над 30 години стаж зад кормилото. На някои места в действителност има дъждоприемни шахти една до друга.

Читателят на „ Марица ” е прав да се възмущава от траялия повече от една година ремонт на ул. „ Радко Димитриев ”, чиято дължина няма и един километър. Строително-монтажните работи на тази улица и „ Богомил ” са предоставени от Община Пловдив на „ Пътинженеринг ”. Строителите обаче припомнят, че напълно бяха подвластни от EVN-Топлофикация, чийто реализатор трябваше да подмени тръбите за парно.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР