Хората не трябва да спират да се усмихват и да

...
Хората не трябва да спират да се усмихват и да
Коментари Харесай

Христо Гърбов: Публиката има страшен глад за театър

„ Хората не би трябвало да стопират да се усмихват и да не не помнят, че има вяра. Чрез средствата на комедията поглеждаме по различен метод на слабостите си и да се извисим над тях “. Това показа пред БНР Христо Гърбов. Според него от страна на публиката има „ заплашителен апетит “ за спектакъл.
„ На едно от последните ми представления публиката толкоз дълго аплодираше, че трябваше да ги спра, с цел да им благодаря “, сподели той. „ Справяме се мъчно, само че гледаме позитивно... Стремя се посредством работата си и с реализацията си да си дам късмет... Да мине рецесията, доста бързо ще се възстановим. Смисълът на изкуството е да не стопира да работи в посоката за вярата, че можем да се оправим с всички спешни обстановки “, добави той.
 Безплатни онлайн представления за деца Безплатни онлайн представления за деца
Във връзка с изключителната пандемична конюнктура театралните представленията на Театър „ Сириус " - " Кучето, което не можело да лае "...
Актьорът даде обещание доста драматургични обрати и смени на настроения в новата пиеса с негово присъединяване - „ Петък 13-и “ на открита сцена „ Сълза и смях “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР