Хората, на които постоянно не им върви, са много. Ужасно

...
Хората, на които постоянно не им върви, са много. Ужасно
Коментари Харесай

Как да се превърнете в хроничен неудачник – съвети

 7344441f72627cc0371686541b25f9ef

Хората, на които непрекъснато не им върви, са доста. Ужасно доста? И вие също желаете да станете част от тях? В края на краищата в тълпата се живее доста по-спокойно, нали? И в случай че към момента не сте станали приключен несретник, следвайте тези препоръки и обезпечено ще ударите дъното.

1. Винете всички за всичко. На неудачника постоянно някой различен му е отговорен. На кого можете да прехвърлите отговорността за своя безрадостен живот? Правителството, родители, околната среда, началника, неподходящи условия … А в случай че на някой при тези условия въпреки всичко му е провървяло, той просто е късметлия.

2. Спрете да мечтаете. А за какво? Всичко е на вятъра, моите настоящи проблеми никаква фантазия не може да реши. Като се измъкна от тях … тогава ще бленувам.

3. Плувайте по течението, не си поставяйте амбициозни цели. Така се живее доста по-лесно. Защо са ви нужни големи компликации и проблеми, които постоянно съпътстват амбициозните цели? Имате задоволително проблеми в живота, за какво са ви нови?

4. Търсете проблеми. Във всичко! Измисляйте си компликации, които да ви стопират и да не ви разрешават да извършите набелязаното. По-добре е да се откри проблем, даже и в безспорното положително, да се измислят възможни неприятни последици, единствено с цел да оправдаете своето безучастие.

5. Винаги прехвърляйте решението на вашите проблеми на другите. Защото по-късно постоянно може да ги обвините за всичките си неуспехи. Удобно, нали? А в случай че някой не желае да реши проблемите ви – той просто е… гадняр! Затова би трябвало да намерите някой, който да ви взема решение проблемите.

6. Винаги бягайте от отговорност. „ Това не е моя работа “, „ Аз не давам отговор за това “, „ Нека шефът мисли, нали за това му заплащат “ и така нататък Защо да мисля, да вземам решение непознати проблеми, да давам отговор за нещо?

7. Бързо се предавайте в случай че нещо не се получава. Защо да плувате надалече, когато да потънете незабавно е доста по-лесно? Изведнъж ще се откри някой съчувствен и ще ви избави.

8. Бездарно пилейте времето си. Най-добре в това ще ви помогне малкия екран. Колегите не желаят да ви поддържат? Включете интернета – там постоянно има искащи за чат. Ще видите по какъв начин времето бързо отлита. А компютърните игри – също добре оказват помощ. За ликвидиране на времето …

9. Вярвайте в поличби. И единствено в тези, които предсказват бедност и неприятности. „ Знаех си, че през днешния ден няма да ми върви – черна котка ми пресече пътя. “

10. Вярвайте, че един ден „ всичко ще се оправи “, само че нищо не правете. А за какво да не си купите един лотариен билет, да вземем за пример, с цел да забогатеете ненадейно. Изведнъж, за един момент! Затова търкайте непрекъснато!

11. Винаги вярвайте на „ престижи “ и правете това, което ви споделят. А „ престиж “ може да бъде всеки и всичко. Телевизионната реклама, да вземем за пример. След това постоянно можете да кажете, че ​​подло са ви заблудили и безусловно не сте отговорни.

12. Винаги търсете някой, на който да се оплачете от вашия тежък и неприятен живот. Толкова е хубаво да се оплаквате! Само че с времето по някаква причина, никой няма да желае да ви слуша.

13. Постоянно търсете непознатото утвърждение и непознатата оценка. Защото другите знаят повече. Затова питайте, дано постоянно правят оценка всяка ваша постъпка. За благополучие, такива „ признателни оценители “ ще намерите доста. Те постоянно ще ви кажат по какъв начин можете да извършите нещо, което към този момент сте създали, доста по-добре, по-професионално и по-правилно. И ще ви упрекват в некадърност, непросветеност. Нищо, че за доста от нещата, които вие сте създали, те даже и не са чували!

14. Не се съмнявайте, че знаете безусловно всичко, което ви би трябвало за един благополучен живот. Защо да се учите, да се самоусъвършенствате.. В края на краищата, вие към този момент имате всичко належащо … А фактът, че светът се трансформира бързо, си е негов проблем.

Следвайте тези препоръки и ще видите какъв брой бързо ще стигнете дъното.

Въпреки че, несъмнено, вие не сте отговорни.

Виновни са всички останали!

Зороастрийските астролози оповестиха кой ще има необикновен шанс през 2018 година

 

Искате ли да знаете дали ще имате шанс през идната година? Ние ви предлагаме един доста  необикновен хороскоп! Сигурни сме, че не сте  срещали до момента сходно нещо. Прочетете го безусловно,…

Цялата публикация

В нашата Вселена шансът спохожда единствено щастливите хора

 

  Външно човек е спокоен,  вътре в себе си той е благополучен и се усеща добре. Точно тази  композиция от наслада и успокоение е   най-хубавото решение за приемане на добро…

Цялата публикация

Вашата орис в едно изображение: Тестът е прецизен на 98%!

 

Съдбата на индивида е многообразна и тайнствена. Но надали ще се откри човек,  който не би желал да огледа в  бъдещето и да се приготви за идни събития. Животът…

Цялата статия
Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР