Хората, които се опитва да водят здравословен начин на живот,

...
Хората, които се опитва да водят здравословен начин на живот,
Коментари Харесай

Топ напитки за прочистване на организма

Хората, които се пробва да водят здравословен метод на живот, изключват неприятните привички и минават към вярно хранене. Често обаче те не помнят, че верният режим на банкет на питиета също е от извънредно значение за прочистването на организма.
Ето кои са питиета, на които може да разчитате за тази цел.
Чай
Той е незаменима напитка за пречистване на организма. Чаят спомага за по-бързото извеждане на отрови, токсини и други нездравословни субстанции от тялото.
 Зелевият сок - качества и свойства Зелевият сок - качества и свойства
Зелевият сок е същинска съкровищница на потребни субстанции. По нашите ширини е извънредно публикувано пиенето на саламурата от кисел...
Отварата от глухарче, мента, джинджифил или зелен чай съвършено прочиства организма. Освен това тези питиета подтикват освобождението на черния дроб от нездравословни субстанции и предизвикват загубата на тегло.
Напитка от лимон и пикантен червен пипер
Натуралната напитка на основата на лимон и люти чушки е извънредно потребна за възстановяване положението на кожата на лицето, както и за намаляване.
Основният ѝ ефект се показва в унищожаване на токсините от храносмилателния тракт, което от своя страна води до загуба на тегло. 
За нейното подготвяне са ви нужни 250 грама вода, 1 супена лъжица лимонен сок (прясно изцеден), малко пикантен червен пипер и чаена лъжичка сироп от шипка. Тази лечебна напитка би трябвало да се употребява през целия ден на дребни глътки.
 Зелевият сок - чудодейни качества и свойства Зелевият сок - чудодейни качества и свойства
След дългата серия от празници е време за възобновяване и изтрезняване, и то експресно, тъй като единствено след няколко дни Ивановците и Йорд...
Сок от алена боровинка
Той е извънредно ефикасен за намаляване, защото съвършено усъвършенства метаболизма. В резултат на това мазнините се трансформират в нужната сила.
Най-добре е сокът от алена боровинка да се употребява напролет или лятото.
През тази част от годината човешкото тяло е изключително уязвимо. Препоръчително е да консумирате към 1 литър сок от алена боровинка на ден.
Зелев сок
 Смес от 3 съставки пречиства тялото и намалява кръвното Смес от 3 съставки пречиства тялото и намалява кръвното
Една позабравена немска рецепта, която се подготвя единствено от 3 съставки, може да направи чудеса с тялото ни. Ако си я приготвите не елементарен...
Той съвършено детоксикира черния дроб и усъвършенства процесите на храносмилане. Полезна е и супата от прясно зеле.
Но не забравяйте и за другите зеленчуци и плодове. Например крушите и морковите също могат да оказват помощ за пречистването на организма от отрови. Можете да приготвите сок и от тях.
Студена вода
Студената вода се оправя отлично с детоксикацията на тялото.
Консумирайки 8-10 чаши на ден, бързо ще се отървете от 300-500 ккал. Това се дължи на обстоятелството, че тялото се оказва насила да изразходва енергийните си ресурси за стопляне на водата. По този метод ще загубите непотребни калории.

Още от ПОЛЕЗНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР