Хората, които са правили поръчката за медицинските хеликоптери, са некадърници.

...
Хората, които са правили поръчката за медицинските хеликоптери, са некадърници.
Коментари Харесай

Ангелов от ГЕРБ отговори на решението на ПП за кабинет, ако мине хартиената бюлетина


„ Хората, които са правили поръчката за медицинските хеликоптери, са некадърници. Те не познават закона, лишили са хората от хеликоптери. Гвоздейков (Георги Гвоздейков, изпълнителен шеф на държавното сдружение ХЕМС) е представител на транспортна компания към Министерство на превоза, той няма отношение към опазването на здравето ”.

Това изясни в предаването „ Твоят ден ” на NOVA NEWS депутатът от и някогашен здравен министър.

„ За медицинските вертолети той (Гвоздейков), няма отношение към поръчката за хеликоптерите ”, сподели Ангелов и изясни, че в самата поръчка няма направено изследване за цената и параметрите на медицинските вертолети.

„ Такова изследване не е направено, нарушен е Законът за публичните поръчки. Прогнозната цена не е настояща към датата на поръчката, евентуално са стъпили на остаряло изследване от 2020 година по тази причина поръчката се приключва. Пазарно изследване не е направено ”, повтори още веднъж Ангелов.

Той изясни, че министър след неговото ръководство е спрял поръчката за вертолети за медицински потребности.

Относно обсъжданите и през днешния ден в Народното събрание промени в Изборния кодекс Ангелов изясни днешното държание на с отхвърли си от закриване на Обществения съвет към ЦИК и за разкриване на регион „ Чужбина ” с желанието им да обезпечат бистрота за изборния развой.

„ Винаги сме защитавали прозрачността и успяхме да стигнем до консенсус, че Общественият съвет към ЦИК е необходим. Ако той дава гаранции за почтени избори, а ние сме за оптимални гаранции изборният развой да е транспарантен и наличен за всеки български жител, значи остава ”, сподели Ангелов.

„ Защитаваме опцията за гласоподаване и с машина, и с хартия. Това е най-демократичният метод. Може би сме единствената партия, която пази ползите на всички хора, а освен на избрана група, която постанова със мощ своите причини ”, изясни някогашният здравен министър. „ Свикнали сме да се вслушвали в гласа на българските жители, а не да се държим хлапашки ”, добави той.

„ Всеки да има опцията да ревизира какво се е случило. Ще пазиме в зала опцията на всеки българин да ревизира изборния развой. Ще вземем решението, което е в интерес на всички български жители. Това е логиката на демокрацията и това е нашата задача в Народното събрание ”, сподели.

Той разяснява и изявлението на, че не биха предложили държавно управление на малцинството, в случай че бъде призната хартиената бюлетина.

„ Днес разбрахме от Политическа партия, че не желаят да създадат държавно управление, казвайки, че в случай че Народното събрание одобри хартиената бюлетина, те ще откажат. Това е неналичието на държавници и виновни политици. Белег за това да си общественик е къде си поканен по света. Преди дни нашият водач Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г бе поканен от вселенския патриарх Вартоломей. Той подари скиптър на вселенския патриарх и Вартоломей служи Литургия с този скиптър. Подарихме жезъла в символ на признателност, че той е дал автокефалност на Украинската православна черква ”, добави депутатът от.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР