Хората, които имат възможност сами да си отглеждат зеленчуци, са

...
Хората, които имат възможност сами да си отглеждат зеленчуци, са
Коментари Харесай

Ако направите ТОВА, реколтата от картофи ще се УТРОИ

Хората, които имат опция сами да си отглеждат зеленчуци, са същински късметлии. Те знаят какво сервират на трапезата и защищават себе си и фамилиите си от нездравословните пестициди и химикали.
Реколтата от картофи съвсем постоянно се оказва незадоволителна, защото този въглехидрат е същински обичан от всеки. Картофът може да откри приложени в приготвянето на стотици, а даже и хиляди блюда. Да не приказваме за пържения чипс, който всяко хлапе похапва с приятност.
 Нов способ за развъждане на големи количества картофи вкъщи Нов способ за развъждане на големи количества картофи вкъщи
Отглеждането на картофи не е толкоз просто. Но ние ви предлагаме нов способ за развъждане на картофи в градината ви, благодарение на някол...
Днес ще ви разкрием тайната за богата картофена годишна продукция. Много е значимо да се придържате прецизно към препоръките ни. Гарантираме ви, че в края на сезона ще бъдете прелестно сюрпризирани, а целият килер ще е напълнен с десетки чували домашни картофи.

Лесният способ за огромна годишна продукция от картофи
Методът е в действителност елементарен. Освободете си повърхност, която да е близо 4 квадратни метра. Много е значима предварителната подготовка на почвата. Нужно е да я наторите и да я разровите задоволително добре, тъй че да се подхрани пълноценно.
В центъра на площта направете трап с дълбочина почти 15 – 20 см. В средата на рова засадете огромен и здрав картоф, по който има доста кълнове.
 Как вярно се засаждат картофи за богата годишна продукция? Как вярно се засаждат картофи за богата годишна продукция?
Щедра годишна продукция от картофи с помощта на един трик! Преди засаждането би трябвало да подготвите клубените. Можете да пропуснете този миг...
Не забравяйте да наглеждате терена и да не допускате появяването на никакви бурени. Щом видите първите растения, оставете ги да пораснат до височина 10 – 15 см. След това ги наклонете към почвата и ги засипете с малко количество от нея.

Така процедирайте с всяка една издънка, която се появява върху почвата. Ще забележите по какъв начин внезапно мястото ще стартира да наподобява на дребни могили.
След като мине един месец може да спрете да вършиме нови хълмове. Цялата повърхност ще е покрита с шубраци.
Ще се изненадате като най-после разберете, че от един картоф може да изкарате близо 15 кг. Страхотно е, нали? Задължително пробвайте и няма да съжалявате!

Още от ПОЛЕЗНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР