Хората имат съмнения във ваксинацията, защото как да вярваш на

...
Хората имат съмнения във ваксинацията, защото как да вярваш на
Коментари Харесай

Хампарцумян: Как да вярваш на ваксинацията на администрация, която смята хотел за подпорна стена?

Хората имат подозрения във имунизацията, тъй като по какъв начин да вярваш на тази администрация, която счита. Това съобщи банкерът Левон Хампарцумян в коментар за хода на имунизацията в България.
Хампарцумян съобщи още пред bTV, че сега За него процесът по имунизиране зависи от доверието, което има обществото към ръководещите.
 Изследване демонстрира главните разлики и страничните реакции при имунизациите на Pfizer и Moderna Изследване демонстрира главните разлики и страничните реакции при имунизациите на Pfizer и Moderna
Европейската комисия утвърди имунизацията на Moderna, която още веднъж е иРНК, кодираща същия протеинов антиген. Една от значимите разлики сред...
Той разяснява и положението на стопанската система в пандемията: Опасенията за положението на стопанската система след ковид се оказват пресилени, счита банкерът Левон Хампарцумян, ръководител на Българския конгрес на бизнес водачите у нас.
Пред bTV той уточни, че има мощно наранени браншове, като да вземем за пример туризъм и превоз, само че те бързо " ще пернат " при увеличение на интензивността.
" В пост-ковид ерата системите за подкрепяне от финансова позиция ще бъдат канализирани през банките ", изясни банкерът. Той е безапелационен, че банките са добре капитализирани и готови за рецесии.
Буферите, които банките са насъбрани в положителните години, би трябвало да оказват помощ за превъзмогване на утежняване, провокирано от неприятни отговорности, изясни Хампарцумян.
 Прокуратурата откри нови нарушавания около разрешителното за градежа на Алепу Прокуратурата откри нови нарушавания около разрешителното за градежа на " Алепу "
Нови доказателства за нарушавания около издаденото позволение за градеж на хотел на мястото на подпорната стена в проблема " Алепу " има о...
Той счита, че удължаването на мораториумите за заплащане на заеми ще има неприятен резултат и компании, които не са жизнеспособни със и без ковид, би трябвало да бъдат преструктурирани.
Още:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР