Хора, внимавайте с евтини и много примамливи оферти!. Така читателка

...
Хора, внимавайте с евтини и много примамливи оферти!. Така читателка
Коментари Харесай

Пловдивчанка отваря очите на хората за нова жестока схема: Внимавайте с много примамливите оферти за морето!

" Хора, внимавайте с евтини и доста примамливи предложения! ". Така читателка на Plovdiv24.bg предизвестява туристите, които търсят квартири или жилища за лятната си отмора. Ето и нейния роман за обстановката, в която е попаднала:

" Искам да предпазя повече хора от жена, представяща се като Мария Иванова. Която ми писа на персонално известие след мой пост, че диря апартамент в Неа Перамос. Тази жена е измамница, не й се доверявайте. Предлага първокласен апартамент на централна улица в курорта за 50 евро.

Цената е доста примамлива и след няколко детайлности, които дава, взех решение, че желая да запазя и по тази причина й желаех телефона, с цел да се уточним. Тя отхвърли да ми го даде и сподели че синът й ще се свърже с мен, тъй като бил там. Идва на ход сина й, който ми звъня на вайбър, от британски номер, с цел да ми каже, че откакто преведем капаро за 2 нощувки 195 лв., тогава ще сме сигурни, че имаме резервация.

След това Мария ми даде три имена на мъж и сметка, която, забележете, не е банкова, а на EasyPay. За да не плащали налог и по тази причина там желали капарото, а не по банка.

Е, това към този момент доста ми " замириса " и се разрових из други групи и се оказа, че тази предлага същия апартамент в Поморие и много хора дори са превели капаро по същата скица. Въпросният апартамент в действителност се предлага от организация в Пловдив. Хора, внимавайте с евтини и доста примамливи предложения! ".
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР