Honda и Nissan ще обединят усилията си за разработване на

...
Honda и Nissan ще обединят усилията си за разработване на
Коментари Харесай

Honda и Nissan ще обединят усилията си за разработване на електрически автомобили и „интелигентни технологии“

Honda и Nissan ще обединят напъните си за създаване на електрически коли и „ интелигентни технологии “. Двама водещи японски автомобилни производители, Honda и Nissan, се съгласиха да работят дружно за създаването на електрически транспортни средства и това, което те назовават ​​ “интелигентна подвижност “.

Двете корпорации подписаха меморандум за съгласие за техническо и икономическо мотивиране на стратегическото партньорство.

Отбелязва се, че Honda има огромен дял от северноамериканския пазар, до момента в който Nissan има индустриални бази в Европа. Те евентуално ще могат да се допълват взаимно в своите световни тактики.

В момента тези компании изостават от своите американски и китайски съперници в създаването на електрически транспортни средства. Въпреки това, те се надяват да работят дружно за взаимно обезпечаване на части и създаване на съществени съставни елементи, свързани с електрически транспортни средства.

Компаниите също се стремят да проучат софтуерни платформи, които ще се употребяват в колите от последващо потомство.

Honda е производител номер две в Япония, а Nissan е номер три.

Както оповестява Ukrinform, японската автомобилна компания Toyota остава преди всичко по размер на продажбите в света през 2023 година

Източник – NHK /Превод:SafeNews

Oще вести четете в категория Свят
За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР