HONDA CR-V премина през програма за обновяване във версията си 2021

...
HONDA CR-V премина през програма за
обновяване във версията си 2021
Коментари Харесай

HONDA освежи CR-V и лансира нова версия Sport Line

HONDA CR-V мина през стратегия за обновяване във версията си 2021 година, получавайки обновен интериор, нови решения за повишение на комфорта, ново e:HEV означение и ново равнище на оборудване Sport Line.

HONDA анонсира новото CR-V Sport Line дружно с редица промени при всички версии на петото потомство на модела, в това число нови сребристи приложения по централната конзола и панелите на вратите, нови 18-цолови алуминиеви джанти, тонирани стъкла и опция за поръчка на система за безшично зареждане на мобилен телефон.

Отличителни черти на екстериора на CR-V Sport Line са спомагателни затъмнени и черни акценти, в тома число по предните светлини, капаците на външните огледала, черни джанти, мрачен хром към челната решетка и задния похлупак, стандартни тонирани стъкла и други.

В интериора на новата версия са интегрирани черни дървени приложения по централната подпора, панелите на вратите, черен пиано лак за кормилото, скоростния лост и дръжките на вратите, черен таван, кожени седалки и други.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР