Холивудският актьор Брад Пит е завел децата на покойния музикант

...
Холивудският актьор Брад Пит е завел децата на покойния музикант
Коментари Харесай

Голямо сърце! Брад Пит помага на децата на самоубилия се Корнел

Холивудският артист Брад Пит е завел децата на починалия музикант Крис Корнел на разходка в тематичния атракционен парк „ Universal Studios Hollywood “. Пит беше непосредствен другар с вокалиста на „ Soundgarden “, който предишния месец лиши живота си. Според източници на списание „ Е! “ той е извел на разходка в парка синовете на Корнел – 11-годишният Кристофър и 12-годишният Тони по-рано тази седмица. „ Те наподобява се усещаха комфортно дружно, Брад се опитваше да отвлече вниманието им за няколко часа със занимателен ден в парка “, показа източникът, съгласно който артистът се е стараел доста да направи децата щастливи.

Според осведомени Пит, който дружно с Фарел Уилямс, Дейв Наваро и Джош Бролин, беше на погребението на музиканта, е бил сломен от неговата гибел. По-рано различен негов непосредствен другар – някогашният изпълнителен шеф на „ Парамаунт “ Брад Грей, умря след борба с рака. „ Той е сломен и в потрес. Той се пробва да преодолее загубата на двама огромни свои другари “, съобщи по-рано източник до артиста.

Крис Корнел, който тази седмица беше кремиран, умря, откакто се самоуби в хотелската си стая след концерт на „ Soundgarden “ в Детройт предишния месец, написа БГНЕС.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР