Холивудските звезди Кортни Кокс и Джена Ортега ще блеснат в

...
Холивудските звезди Кортни Кокс и Джена Ортега ще блеснат в
Коментари Харесай

Тази вечер Николаос Цитиридис показва нещо непоказвано в шоуто

Холивудските звезди Кортни Кокс и Джена Ортега ще блеснат в " Шоуто на Николаос Цитиридис “ на следващия ден вечер /петък/, от 22:00 ч. по bTV. Моника от " Приятели “ (актрисата Кортни Кокс) и Уенсдей Адамс (Джена Ортега) от сериала " Уенсдей “ ще споделят любопитни детайлности за шестия филм от поредицата “Писък “, в който двете вземат участие. За ужаса, който следва героите им по петите, кой се крие зад маската на Гоустфейс този път и ще успее ли Николаос да разсмее Джена Ортега – всичко това феновете ще схванат в петък вечер в " Шоуто на Николаос Цитиридис “.

В новия и рисков епизод на шоуто, водещият ще има и " близки срещи “ с кечиста Русев (Мирослав Барняшев), който няма да е самичък против него, а със брачната половинка си Си Джей Пери. Цялото изявление с двойката ще бъде много извънредно, а финалът на диалога им безусловно непредвиден.

По традиция в петък вечер Николаос Цитиридис е подготвен и за гореща среща на четири очи с отпадналата дама от " Егренът “, която тази седмица ще бъде единствено една.

В шоуто ще дебютира и чисто новото " Бебе Ергенът “ – мини риалити с мини участници, които търсят огромната обич. Екипът на шоуто е подготвил извънредно занимателна версия на хитовия формат, в която вземат участие деца със своя ексцентричен и занимателен взор към любовта и романтиката.

Новия епизод на  " Шоуто на Николаос Цитиридис “ очаквайте в петък, 17 март, от 22:00 ч. по  bTV.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР