Холивудската звезда Скарлет Йохансон и годеникът й, актьорът и комик

...
Холивудската звезда Скарлет Йохансон и годеникът й, актьорът и комик
Коментари Харесай

Скарлет Йохансон и Колин Джост преосмислят сватбата заради пандемията

Холивудската звезда Скарлет Йохансон и годеникът й, артистът и комедиант Колин Джост, премислят сватбените си проекти поради коронавирусната пандемия, заяви Контактмюзик.

Двойката възнамеряваше да мине под венчило в близко бъдеще, откакто оповести годежа си през май предходната година. Сега Джост разкрива, че световната здравна рецесия е объркала проектите им, защото времето не е уместно за огромни събирания.

Като посетител в шоуто на Анди Коен по Сириус Екс Ем, на въпрос на водещия дали пандемията ги е предиздвикала да премислят сватбените си планове, 38-годишният Колин Джост дава отговор: " Разбира се. Времето в този момент не е уместно да събереш на едно място доста хора, измежду които възрастни близки и други посетители, попадащи в рискови групи ".

Актьорът и комедиант, който до момента не се е женил, наскоро показа, че преди да се сгоди за Скарлет Йохансон, е намирал концепцията за мине под венчило за " прекомерно плашеща ".

Тридесет и пет годишната холивудска звезда има зад тила си два провалени брака - с канадския артист Райън Рейнолдс и с французина Ромен Дориак, от който има щерка, напомня изданието.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР