Селма Блеър обвини гаджето си в домашно насилие

...
Холивудската актриса Селма Блеър забрани на гаджето си Рон Карлсън
Коментари Харесай

Холивудската актриса Селма Блеър забрани на гаджето си Рон Карлсън да се доближава до нея, след като го обвини, че той я е нападнал в дома й.

Актрисата разказа, че на 22 февруари е помолила Карлсън да й донесе телевизор. На този ден тя се почувства зле, известно е, че се лекува от множествена склероза, която й беше диагностицирана през 2018 г.

Когато мъжът пристигнал, двойката се скарала. Актрисата каза, че той започнал да я обижда, а по време на кавгата я хвърлил на дивана и започнал да я души, докато тя загубила съзнание. След като дошла в съзнание, Селма се обадила в полицията и показала на персонала драскотини и кървене от носа. Карлсън беше арестуван по обвинение в домашно насилие. Сега той не може да се приближи до нея до процеса, който ще се състои на 22 март.

Самият Карлсън отрича тези обвинения. Той заяви, че по време на кавгата не е докосвал Блеър. Той също така показа на полицията снимка, на която се вижда, че тя кърви и се драска, преди кавгата. В отговор мъжът поиска да забрани на Селма Блеър да се приближава до него.

Селма Блеър и Рон Карлсън са заедно от 2013 г. През 2016-та. те решиха да си тръгнат, но през 201-т подновиха връзката си. Актрисата има и син Артър от бившия й любовник, дизайнерът Джейсън Блик.

Заради множествената склероза Блеър се подложи през 2019 г. на лечение със стволови клетки, а миналата есен представи документален филм за болестта си, наречен Introducing, Selma Blair. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР